Bugün bilgisayarımı açarken bir anda siyah ekranda kaldı ve şu yazı çıktı. “Windows aşağıdaki dosya eksik veya bozuk olduğu için başlatılamadı: <windows root>/system32\hal.dllb.
Yukarıdaki dosyanın bir kopyasını yeniden yükleyip böyle bir hata aldım. Ne yapmam lazım?
Gereken dosyaları aldım yedekledim. Daha sonrada Windows ayarlarından bilgisayarı sıfırladım. Tekrar bütün. Her şeyi sildi. Şu an temiz bilgisayar içinde hiçbir şey yok. Yeniden başlattım fakat yine aynı hata.
Şimdi dediğiniz şeyi yapıcam fakat ben herhangi bir şekilde bilgisayarımı açamıyorum ki . O hatayı veriyor ve klavye filan işlemiyor okumuyor klavyeyi. Herhangi bir işlem yapamıyorum. Biosu filan açamıyorum klavye okumadığı için.
Şimdi dediğiniz şeyi yapacağım fakat ben herhangi bir şekilde bilgisayarımı açamıyorum ki. O hatayı veriyor ve klavye falan işlemiyor okumuyor klavyeyi. Herhangi bir işlem yapamıyorum. BIOS'u falan açamıyorum klavye okumadığı için.
Açma tuşuna basın F2 ya da delete tuşlarından birine bakın 2side olmadıysa internnetten modele göre BIOS açma tuşunu araştırın bu arada klavye okumaması gibi bir şey yok olmasının ihtimli yok çünkü.
Açma tuşuna basın F2 ya da delete tuşlarından birine bakın 2side olmadıysa internnetten modele göre BIOS açma tuşunu araştırın bu arada klavye okumaması gibi bir şey yok olmasının ihtimli yok çünkü.