Sistem açılırken Windows'a geçince donuyor

dmns24

Centipat
Daha fazla  
Sistemi yeni almıstım. İlk açıyorum bu arada arkadaşlar. Baslıkta belirttiğim gibi ASUS yazısından sonra falan Windows'a geçince donuyor. RAM kanallarının yerini değiştirince ASUS yazısından sonra hiç görüntü gelmiyor ve bilgisayar kendisini resetliyor. Görüntüleri aşağıya bıraktım.

gorontu.PNG

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    2,5 MB · Görüntüleme: 46
Sistemi yeni almıstım. İlk açıyorum bu arada arkadaşlar. Baslıkta belirttiğim gibi ASUS yazısından sonra falan Windows'a geçince donuyor. RAM kanallarının yerini değiştirince ASUS yazısından sonra hiç görüntü gelmiyor ve bilgisayar kendisini resetliyor. Görüntüleri aşağıya bıraktım.

Eki Görüntüle 1187520

RAM'leri tek tek çalıştırmayı denedin mi? Memtest yaptın mı?

Anakart RAM slotu veya RAM arızalı. Memtest86 ile bellek testi yapın.

Ayrıca ekteki fotoğrafta çok yakışıklı çıkmışsınız.

Eki Görüntüle 1187520
%90 Sıkıntı RAM'ler de. Memtest86 ile test edin.

%90 Sıkıntı RAM'ler de. Memtest86 ile test edin.
Bende sıkıntının ramlerde olduğunu düşünmekteyim çünkü zaten apu sistem ekran kartı yok. Memtest nasıl yapıldığını bilmiyorum ve uğraşmakta istemiyorum satın aldığım firmayla görüşüp teknik servise göndermeye çalışacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı