Sistem açılırken yükleme ekranında takılı kaldı

Yusufi06

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım yeniden başlattıktan bir süre sonra açtığımda bu yüklenme ekranında takılı kaldı, güncelleme yapıyordur diyerek uzun süre açık tuttum 6 7 saat kadar ama açılmadı ve hâlâ daha açılmıyor. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250321_134405.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır indirmedim
Hiç çözüm bulamadığınız için WinRE'den kişisel verileri silmeden formatlayın diyeceğim ama. Alternatif bir öneri vereyim. Kurtarma modunda yani WinRE kısmında Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler kısmında Başlangıç Onarma var orayı deneyin. Belki işe yarar yada yaramaz emin değilim. Kurtarma moduna girmeyi hatırlamıyorum internetten bakarsınız. Umarım işe yarar. Bu arada Windows 10 ve 11 için geçerli bunlar. Windows 7 ve 8.1 hakkında fikrim yok.

Teşekkür ederim öneri için,onarmayı denedim ama yine olmadı sanırım format atmayı deneyeceğim..

Teşekkür ederim öneri için,onarmayı denedim ama yine olmadı sanırım format atmayı deneyeceğim..
Ben teşekkür ederim hocam. Formatı en kolay nasıl atacağınızı yazayım ben: WinRE kısmından isterseniz kişisel verileri saklamak istiyorsanız Sorun Gider > Bu Bilgisayarı Sıfırla > Dosyalarımı Sakla > Bulut İndirme seçeneklerini takip edin. Yerel Yeniden Yükleme diye bir seçenek de var. Ama siz bulut üzerinden sıfırla seçeneğini seçerseniz daha iyi olur. Bu arada isterseniz dosyalarınızı da silebilirsiniz ama sizin Windows'da sorun var gibi hocam. Dosyalarımı Sakla seçeneğini seçerseniz yanlış hatırlamıyorsam ya direkt her şey masaüstünde oluyordu ya da Bu Bilgisayar > Windows (C) > Windows.old klasöründe oluyordu. İyi sabahlar hocam.

Hocam durum nedir çözdünüz mü?

Son düzenleme:
Hocam teşekkürler oldu,kusura bakmayın geri dönüş yapamadım hastaydım teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…