Sistem açılışında BIOS'ta CPU sıcaklığı 43 derece

SomeOne12

Hectopat
PC açılır açılmaz BIOS'a girdim, birden 47'ye kadar göründü CPU sıcaklığı sonra hemen 33-34 arası oldu. Hiç beklemeden her saniye düşerek 33 dereceye kadar indi. Sorun yoktur, değil mi?
O sanırım anlık açıldığında elektrik birdengeliyor ya voltaj yükseldiğinde ısınıyor işlemci ondan diye tahminim ama yine de benden daha iyi bilenler vardır diye açtım konuyu.

İşlemciniz nedir? Sorun yoktur. Pc ilk açılırken normalden biraz fazla yük binebilir bu da anlık olarak ısıya dönüşebilir. Boşta 50 derecelerde çalışan işlemciler de var dert etmeyin yani. İşlemcinize, fanlarınızın durumuna, termal macununuza, kasanın hava akışına, o anda yaptığınız işe, termal macun durumuna göre de değişir.

İşlemciniz nedir? Sorun yoktur. Pc ilk açılırken normalden biraz fazla yük binebilir bu da anlık olarak ısıya dönüşebilir. Boşta 50 derecelerde çalışan işlemciler de var dert etmeyin yani. İşlemcinize, fanlarınızın durumuna, termal macununuza, kasanın hava akışına, o anda yaptığınız işe, termal macun durumuna göre de değişir.
İşlemcim stok fanlı değil.
Sorun yok yani değil mi?

PC açılır açılmaz BIOS'a girdim, birden 47'ye kadar göründü CPU sıcaklığı sonra hemen 33-34 arası oldu. Hiç beklemeden her saniye düşerek 33 dereceye kadar indi. Sorun yoktur, değil mi?
O sanırım anlık açıldığında elektrik birdengeliyor ya voltaj yükseldiğinde ısınıyor işlemci ondan diye tahminim ama yine de benden daha iyi bilenler vardır diye açtım konuyu.
Yok sisteminizde sorun falan yok tertemiz sorununuz bulunmuyor, yeter lütfen yeter.
Yok. Artık her şey için konu açmayı bırakın.

1615559214741.png

Şu arkadaş yüzünden Space tuşuma yumruk attım yarım yamalak algılıyor. :/
@-yunus-Emre ?

Oyunlarda max kaç derecelere çıkıyor ona bakın. Yapmayı biliyorsanız stres testi uygulayın öyle sıcaklıklara bakın. Boşta 33 derece iyi sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı