Sistem açılışında site açılıyor

OxPo

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır bilgisayarımı açtığımda karşıma farklı farklı siteler çıkıyor. Başlangıç kısmından Google'ı devre dışı bıraktım fakat hala kendi kendine açılmaya devam ediyor. Ayrıca virüs taraması yaptığımda hiçbir sonuç alamıyorum. Bunun Google ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü varsayılan tarayıcıyı Opera yapsam bile PC açıldığında bu sefer Opera'da aynı siteler açılıyor.

Uzun zamandır bilgisayarımı açtığımda karşıma farklı farklı siteler çıkıyor. Başlangıç kısmından Google'ı devre dışı bıraktım fakat hala kendi kendine açılmaya devam ediyor. Ayrıca virüs taraması yaptığımda hiçbir sonuç alamıyorum. Bunun Google ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü varsayılan tarayıcıyı Opera yapsam bile PC açıldığında bu sefer Opera'da aynı siteler açılıyor.

Virüs bulmasa bile regeitten birkaç şey silmen lazım galiba YouTube'da videoları var.

Son düzenleme:
Karantinaya aldıklarından bildiğiniz virüs olmadığından emin olduğunuz sizin kişisel dosyalarınız varsa karantinadan çıkartın, false-positive olmuş olabilir aralarından birkaçı. Gerisini silin gitsin.

Pek bilginiz yoksa direkt bakmadan silebilirsiniz hepsini.

Karantinaya aldıklarından bildiğiniz virüs olmadığından emin olduğunuz sizin kişisel dosyalarınız varsa karantinadan çıkartın, false-positive olmuş olabilir aralarından birkaçı. Gerisini silin gitsin.

Pek bilginiz yoksa direkt bakmadan silebilirsiniz hepsini.
Karantinaya aldım pc mi yeniden başlattım ve artık çıkmıyor. Yardımınız için çok teşekkür ederim

genellikle bitcoin siteleri vs. ama bir kaç kere rusça youtube yayınlarına da attı

pc de 154 istenmeyen dosya/yazılım buldu. Karantinaya aldım ama bu yeterli mi?
Bunlara genelde bir reklam yazılımı ya da zararlı yazılımlar sebep olabilir.
Büyük ihtimal loglarınızda gerekli bilgiler yazar ki paylaşmanız iyi olur.
Çıkan sonuçları karantinaya alıp yeniden deneyin bakalım.

Bunlara genelde bir reklam yazılımı ya da zararlı yazılımlar sebep olabilir.
Büyük ihtimal loglarınızda gerekli bilgiler yazar ki paylaşmanız iyi olur.
Çıkan sonuçları karantinaya alıp yeniden deneyin bakalım.
karantinaya aldığımda artık açılmıyor teşekkürler :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı