MrOctopus Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 19 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2023 #1 Eski bilgisayarımı uzun bir aradan sonra tekrardan parçalarını birleştirip çalıştırdım no signal hatası verdi ve ekran hiç gelmedi ne yapmalıyım?
Eski bilgisayarımı uzun bir aradan sonra tekrardan parçalarını birleştirip çalıştırdım no signal hatası verdi ve ekran hiç gelmedi ne yapmalıyım?
0zymandias Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 MrOctopus dedi: Eski bilgisayarımı uzun bir aradan sonra tekrardan parçalarını birleştirip çalıştırdım no signal hatası verdi ve ekran hiç gelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Monitörün ekran kartına bağlı olduğu portu kontrol et. Artı 0 Eksi
MrOctopus dedi: Eski bilgisayarımı uzun bir aradan sonra tekrardan parçalarını birleştirip çalıştırdım no signal hatası verdi ve ekran hiç gelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Monitörün ekran kartına bağlı olduğu portu kontrol et.
Kurtlar Vadisi Pusu Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 2.546 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 MrOctopus dedi: Eski bilgisayarımı uzun bir aradan sonra tekrardan parçalarını birleştirip çalıştırdım no signal hatası verdi ve ekran hiç gelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kablolar yerine tam oturmuşmu kontrol edin parçalar ne durumda kontrol edin başka bir kablo ile açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
MrOctopus dedi: Eski bilgisayarımı uzun bir aradan sonra tekrardan parçalarını birleştirip çalıştırdım no signal hatası verdi ve ekran hiç gelmedi ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kablolar yerine tam oturmuşmu kontrol edin parçalar ne durumda kontrol edin başka bir kablo ile açmayı deneyin.
RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Kasım 2023 #4 Ekran kartında bir sorun olabilir, monitöre ve PSU'a bağlı olduğundan emin olun. Artı 0 Eksi