Sistem Açılmadan Yeniden Başlatma Sorunu

PhyeX

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bilgisayarım sabah açmaya çalıştığımda ekrana görüntü gelmeden sürekli yeniden başlatmaya başladı. Dün akşam herhangi bir sorun yoktu açıkçası. O değil bilgisayarın garanti süresi doldu. Aksilik üst üste geldi. Geçende ekran kartı ısınmış görüntü yoktu ama sonradan düzeldi şükürler olsun. Neyse sizce sorun nedir ne yapılabilir?

Isınma sorunu olabilir, PSU yetmiyor olabilir. Termal macunu yenileyin, fanları temizleyin. Sisteminizi belirtin.
Hocam daha perşmebe günü temizlemiştim. Casper Nirvana nsh 4770 8t75a-w 1tb hdd 8gb ddr3 ram 2 gb nvidia gt630 128 bit ekran karti ve 250 watt casper marka psu var. ısınma sorunu olacagıni sanmıyorum çünkü sabah açtım kapandıktan 10 saat kadar sonra

PSU değiştirin. 250W, sadece etiketinde yazan değerdir (kalitesiz markalarda). Yeni bir 350W PSU alın.
Hocam yaza doğru yeni ekran kartı ve psu alacağım yaza kadar kullanmasa da olur önerileriniz ne olur bu sistem için? Ekran kartına yetecek artacak güçte iyi bir psu olsun kartta iyi birşey olsun ama fiyat uçuk olmasın lütfen

Hocam yaza doğru yeni ekran kartı ve psu alacağım yaza kadar kullanmasa da olur önerileriniz ne olur bu sistem için? Ekran kartına yetecek artacak güçte iyi bir psu olsun kartta iyi birşey olsun ama fiyat uçuk olmasın lütfen
Yaza yakın bir zamanda bütçenizi belirterek, ekran kartı ve PSU önerisi başlıklı konu açın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı