R Roe1 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Bayram dolayısıyla 1 ay süreyle bilgisayarı açamadım. Eve geldiğim zaman bilgisayarın Power tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi bilgisayar. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2021
Bayram dolayısıyla 1 ay süreyle bilgisayarı açamadım. Eve geldiğim zaman bilgisayarın Power tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi bilgisayar.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 18 Mayıs 2021 #2 Roe1 dedi: Bayram dolayısıyla 1 ay süreyle bilgisayarı açamadım. Eve geldiğim zaman bilgisayarın Power tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Fişi takılımı acaba? Artı 0 Eksi
Roe1 dedi: Bayram dolayısıyla 1 ay süreyle bilgisayarı açamadım. Eve geldiğim zaman bilgisayarın Power tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Fişi takılımı acaba?
Zbyszek Centipat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 18 Mayıs 2021 #3 Roe1 dedi: Bayram dolayısıyla 1 ay süreyle bilgisayarı açamadım. Eve geldiğim zaman bilgisayarın Power tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi bilgisayar. Genişletmek için tıkla... PSU'nun güç şalteri açık mı kontrol edin bir isterseniz. Artı 1 Eksi
Roe1 dedi: Bayram dolayısıyla 1 ay süreyle bilgisayarı açamadım. Eve geldiğim zaman bilgisayarın Power tuşuna bastım hiçbir tepki vermedi bilgisayar. Genişletmek için tıkla... PSU'nun güç şalteri açık mı kontrol edin bir isterseniz.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 Sistem bileşenlerinizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Tahminimce sorun PSU'dan kaynaklanıyor. Artı 0 Eksi
Sistem bileşenlerinizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Tahminimce sorun PSU'dan kaynaklanıyor.
KS KS R Roe1 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #5 ReloadingData dedi: Fişi takılımı acaba? Genişletmek için tıkla... Takılı hatta monitörün Power kablosu ile de değiştirdim uzatma kabloma modem de bağlı yani uzatma kablosunda elektrik var. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Fişi takılımı acaba? Genişletmek için tıkla... Takılı hatta monitörün Power kablosu ile de değiştirdim uzatma kabloma modem de bağlı yani uzatma kablosunda elektrik var.
S ScarFaceTR Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #6 PSU olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS R Roe1 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #7 Zbyszek dedi: PSU'nun güç şalteri açık mı kontrol edin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... PSU'm güç şarterli değil direk kablo Power kablosu ile çalışıyor. Artı 0 Eksi
Zbyszek dedi: PSU'nun güç şalteri açık mı kontrol edin bir isterseniz. Genişletmek için tıkla... PSU'm güç şarterli değil direk kablo Power kablosu ile çalışıyor.
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 18 Mayıs 2021 #8 Bunun gibi durumlarda en hızlı olarak fişi çekip güç tuşuna 2-3 dakika basmayı deneyebilirsiniz. Daha olmaz ise BIOS pilini çıkarıp aynı şeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Bunun gibi durumlarda en hızlı olarak fişi çekip güç tuşuna 2-3 dakika basmayı deneyebilirsiniz. Daha olmaz ise BIOS pilini çıkarıp aynı şeyi deneyin.
KS KS R Roe1 Femtopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #9 ny4rlk0 dedi: Bu gibi durumlarda en hızlı olarak fişi çekip güç tuşuna 2-3 dakika basmayı deneyebilirsiniz. Daha olmaz ise BIOS pilini çıkarıp aynı şeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. ny4rlk0 dedi: Bunun gibi durumlarda en hızlı olarak fişi çekip güç tuşuna 2-3 dakika basmayı deneyebilirsiniz. Daha olmaz ise BIOS pilini çıkarıp aynı şeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Artı 0 Eksi
ny4rlk0 dedi: Bu gibi durumlarda en hızlı olarak fişi çekip güç tuşuna 2-3 dakika basmayı deneyebilirsiniz. Daha olmaz ise BIOS pilini çıkarıp aynı şeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Deneyip geliyorum. ny4rlk0 dedi: Bunun gibi durumlarda en hızlı olarak fişi çekip güç tuşuna 2-3 dakika basmayı deneyebilirsiniz. Daha olmaz ise BIOS pilini çıkarıp aynı şeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hala aynı.
MustafaCem Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #10 Roe1 dedi: Deneyip geliyorum. Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri nedir? Artı 1 Eksi