Sistem açılmıyor

Kasatra

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar çözümü nedir 15 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. BIOS'a falan girilmiyor muhtemelen bir USB çıkarırsam düzelir gibi ama arkaya ulaşmam zor o yğzden bunun başka bir çözümü varsa yazar mısınız? Neden olur bu?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile taktığınız cihazlardan birinde aşırı akım geçiyor. Genelde kısa devre gibi sıkıntılarda bu yaşanır. Anakart bu akımın boşa gittiğini ve kısa devre olduğunu fark ettiği için kendini koruma moduna alıp kapatıyor. Tavsiyem tek tek USB cihazları çıkarıp denemeniz. Hangisini çıkardığınızda bu hatayı almıyorsanız. O cihazda sıkıntı vardır. Hatta cihazı tekrar takıp yine aynı hatayı alıyorsanız sağlamasını yapmış olursunuz. Tabii ki sokette de sıkıntı olabilir bu yüzden aynı cihazı farklı sokette de deneyin. Tavsiyem bu şekildedir fakat tüm sorumluluk size aittir.

Arkadaşlar çözümü nedir 15 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. BIOS'a falan girilmiyor muhtemelen bir USB çıkarırsam düzelir gibi ama arkaya ulaşmam zor o yğzden bunun başka bir çözümü varsa yazar mısınız? Neden olur bu?

Tüm USB kablolarını çıkarıp yeniden deneyin.

Vallahi hocam sorun hoparlördeymiş buldum sonunda ön porta taktık şimdilik bir sıkıntı yok. Allah'tan bir kere Türk malı alalım dedik hatta 2 kere Rampage klavye mouse ve Preo hoparlör sırf meraktan şans vermek istiyordum bu zımbırtılara tabii şimdi MSI'a geçtim ama bir üründe uzun vadeli güzel gitsin be kardeşim türklerin. Konudan sapıp içimi döktüm valla sağ olun 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı