Bu hazır sistemi almak istiyorum ama siteye pek güvenemiyorum. Daha önce internetten hiç bu kadar yüksek fiyatlı bir şey almamıştım sizce sipariş verirsem sorun çıkarır mı?
Sinerji bildiğin çoğu siteden daha güvenilirdir, güvenmemek için hiçbir sebep yok. Zaten 5 dakika arama yapsaydın fazlasıyla güvenilir olduğunu ve birçok kişinin oradan topladığını görürdün.
Sinerji bildiğin çoğu siteden daha güvenilirdir, güvenmemek için hiçbir sebep yok. Zaten 5 dakika arama yapsaydın fazlasıyla güvenilir olduğunu ve birçok kişinin oradan topladığını görürdün.
Bende ebrar bilgisayardan sistem toplamayı düşünüyorum o da güvenilir midir? Sinerjiden toplayacaktım fakat saçma bir şekilde Asus BM350-PLUS modelini 2666 Mhz olarak gösteriyor, o yüzden vazgeçtim.
Bahsettiğin anakartın OC yapılmadan desteklediği hız 2666MHz olduğu için öyle yazıyor, OC yapılırsa 3200'e kadar yolu var. Vazgeçmek için anlamsız bir sebep.
Bahsettiğin anakartın OC yapılmadan desteklediği hız 2666MHz olduğu için öyle yazıyor, OC yapılırsa 3200'e kadar yolu var. Vazgeçmek için anlamsız bir sebep.
Ben de o sistemi alacaktım da PSU`su problemli VS serisinin. Bir de sinerjinin stoklarında benim sistemimde olan ekran kartı tükendi olarak görünüyor ama hazır sistemde 2 güne kargoda yazıyor ben pek güvenemedim. Güvenemedim derken de siteye değil de süre bakımından yoksa sinerji güvenlidir.