Akşam iş çıkışı mağazaya gidip bir gezmeyi planlıyorum, belki uygun fiyatlı parçalar ayrı ayrı sistem toplanırsa daha ucuza gelir, hazır sistem olarak gelen sistemler beni de çok tatmin etmedi açıkçası fiyatlar uygun ama ileri dönüp bir sistem toplamayı düşündüğüm için en az 3060 Ti düşünüyorum.
Akşam iş çıkışı mağazaya gidip bir gezmeyi planlıyorum, belki uygun fiyatlı parçalar ayrı ayrı sistem toplanırsa daha ucuza gelir, hazır sistem olarak gelen sistemler beni de çok tatmin etmedi açıkçası fiyatlar uygun ama ileri dönüp bir sistem toplamayı düşündüğüm için en az 3060 Ti düşünüyorum.
Gitme hocam. Öğle arasında gittim kapıda kağıda sıra yazıyorlar tam 1 saatte 40 kişi ilerledi sıra bana daha 40 kişi daha vardı içeriye bile giremedim. Saat 4 gibi BBL ekibi gelecekmiş, akşama kadar dururlar. O sıra daha bitmez. 6 Marta kadar indirimler devam ediyormuş. Cumartesi ya da Pazar git.
Gitme hocam. Öğle arasında gittim kapıda kağıda sıra yazıyorlar tam 1 saatte 40 kişi ilerledi sıra bana daha 40 kişi daha vardı içeriye bile giremedim. Saat 4 gibi bbl ekibi gelecekmiş, akşama kadar dururlar. O sıra daha bitmez. 6 Marta kadar indirimler devam ediyormuş. Cumartesi ya da pazar git.
Devam eden indirimin çok bir anlamı kalmayacak her şey stoklarla sınırlı, dediğin gibi o kadar sıra varsa muhtemelen akşama kadar o stoklar tükenir ki internet sitesinde bile uygun fiyatlı bir şey olduğu taktirde 10 dakika sonra erişilemez hale geldiğini düşünürsek fiziki bir yerde çok daha hızlı tüketilir gibime geliyor
Hocam tek tek toplayınca düşük fiyat gelir diye sakın beklentiye girmeyin aksine daha yüksek fiyat çıkar çünkü hazır sistemler satılsın diye ekran kartı dışındaki parçalar neredeyse bedavaya geliyor.
Hocam tek tek toplayınca düşük fiyat gelir diye sakın beklentiye girmeyin aksine daha yüksek fiyat çıkar çünkü hazır sistemler satılsın diye ekran kartı dışındaki parçalar neredeyse bedavaya geliyor.
Doğru bir de piyasadaki ekran kartı stoğunun olmadığını düşününce mecbur hazır sisteme yöneliyorsun ama şu an hazır sistem ile 30 bin TL bandında bir sistemi iyi bir fiyat araştırması ile 23-24 bin civarına toplamak üzereyim ki kalitesiz markalar da kullanmadım aslında acele etmeden İtopya'dan bir şeyler çıkar mı diye bekledim ama daha fazla bekledikce dolar kuru uçup gidecek diye de korkuyorum...