T Turanbayrı Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar yeni sistem topladım açılırken bu ekranda kalıyor BIOS'a falan girmiyor. Turanbayrı dedi: Arkadaşlar yeni sistem topladım açılırken bu ekranda kalıyor BIOS'a falan girmiyor. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20220721_222316.jpg 111 KB · Görüntüleme: 26
Arkadaşlar yeni sistem topladım açılırken bu ekranda kalıyor BIOS'a falan girmiyor. Turanbayrı dedi: Arkadaşlar yeni sistem topladım açılırken bu ekranda kalıyor BIOS'a falan girmiyor. Genişletmek için tıkla...
atilakutlu Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 Ne zaman topladınız hocam ilk denemenizde mi bu oldu? Artı 0 Eksi
KS KS T Turanbayrı Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #3 atilakutlu dedi: Ne zaman topladınız hocam ilk denemenizde mi bu oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk deneme ilk başta BIOS'a giriyordu fakat şimdi bu ekranda kalıyor Windows falan daha kurmamıştım USB okumuyor. Artı 0 Eksi
atilakutlu dedi: Ne zaman topladınız hocam ilk denemenizde mi bu oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk deneme ilk başta BIOS'a giriyordu fakat şimdi bu ekranda kalıyor Windows falan daha kurmamıştım USB okumuyor.
atilakutlu Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 104 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #4 Turanbayrı dedi: Hocam ilk deneme ilk başta BIOS'a giriyordu fakat şimdi bu ekranda kalıyor Windows falan daha kurmamıştım USB okumuyor. Genişletmek için tıkla... Montajda bir sorun vardır muhtemelen masaüstünden çok anlamam fakat anakarta bir bakar mısınız USB de algılamıyor diyorsunuz. Artı 0 Eksi
Turanbayrı dedi: Hocam ilk deneme ilk başta BIOS'a giriyordu fakat şimdi bu ekranda kalıyor Windows falan daha kurmamıştım USB okumuyor. Genişletmek için tıkla... Montajda bir sorun vardır muhtemelen masaüstünden çok anlamam fakat anakarta bir bakar mısınız USB de algılamıyor diyorsunuz.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 21 Temmuz 2022 #5 Turanbayrı dedi: Arkadaşlar yeni sistem topladım açılırken bu ekranda kalıyor BIOS'a falan girmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız klavye kablosuz ise kablolu klavye deneyin. Artı 0 Eksi
Turanbayrı dedi: Arkadaşlar yeni sistem topladım açılırken bu ekranda kalıyor BIOS'a falan girmiyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız klavye kablosuz ise kablolu klavye deneyin.
KS KS T Turanbayrı Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #6 zeki1981 dedi: Kullandığınız klavye kablosuz ise kablolu klavye deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor şimdi. Dosya Ekleri 20220721_223205.jpg 219,1 KB · Görüntüleme: 18 Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Kullandığınız klavye kablosuz ise kablolu klavye deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu hatayı veriyor şimdi.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 21 Temmuz 2022 #7 Turanbayrı dedi: Bu hatayı veriyor şimdi. Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+delete yapın sistem yeniden başlasın peş peşe F11'e basın USB de takılı olsun. Boot menü açılınca USB diskinizi seçip devam edin. Artı 0 Eksi
Turanbayrı dedi: Bu hatayı veriyor şimdi. Genişletmek için tıkla... CTRL+alt+delete yapın sistem yeniden başlasın peş peşe F11'e basın USB de takılı olsun. Boot menü açılınca USB diskinizi seçip devam edin.