Sistem ile ilgili tam bilgi verir misiniz? Kablo değiştirmeyi deneyin.Selamlar, bilgisayarım bir anda siyah ekran veriyor yaklaşık 1 sn kalıyor sonra ekran geri geliyor, bir süre sonra tekrar oluyor bu olay sürekli devam ediyor yardım eder misiniz, iyi günler.
tam olarak ne kablosu acaba, güç kablosu mu?Sistem ile ilgili tam bilgi verir misiniz? Kablo değiştirmeyi deneyin.
Selamlar, bilgisayarım bir anda siyah ekran veriyor yaklaşık 1 sn kalıyor sonra ekran geri geliyor, bir süre sonra tekrar oluyor bu olay sürekli devam ediyor yardım eder misiniz, iyi günler.
Monitor sağlam dp kablosu ile bağlı ekran kartına çarptığımdan falan olabilir mi ( çarptığım dediğim usb çıkartırken o tarafa minik temas oldu )HDMI sıkıntılıdır hocam kablo destekliyor mu monitörü ya da sağlam mı?
Monitor sağlam DP kablosu ile bağlı ekran kartına çarptığımdan falan olabilir mi ( çarptığım dediğim USB çıkartırken o tarafa minik temas oldu )
hdmi ile bağlamayı deneyeyim miEvet kablo da temassızlık olabilir. Ben monitör arka tarafına ellediğimde aynısı oluyordu.
Başka dp portuna taktım ekran kartının, şimdi bakıyorum hdmi kablosunu bulamadım.Aynen deneyin hocam.
Başka DP portuna taktım ekran kartının, şimdi bakıyorum HDMI kablosunu bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.