Sistem arkada oyun açık kalınca mavi ekran veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

BERCOERDO

Hectopat
Ekran kartı
intel hd graphics 6200
İşlemci
i5 7200u
Arkada bir oyun açık olduğunda hemen mavi ekran veriyor. Bir kere böyle verdi sonra oyun açık olmadan da mavi ekran vermeye başladı. Yardım eder misiniz? YKS'ye hazırlanıyorum ve çalışamıyorum sürekli mavi ekran verdiği için bilgisayarım.

Dump:hata 11.03.2023

Hocam öncelikle geçmiş olsun. 2 Dump dosyasından birinde RAM arızası olduğunu gördüm diğerini tam analiz edemedim onun analizine bilgim yetmedi ama ilk dump dosyası kesinlikle RAM arızası olduğunu gösteriyor.

Sizden RAM testi yapmanızı isteyeceğim;

Hocam öncelikle geçmiş olsun. 2 dump dosyasından birinde RAM arızası olduğunu gördüm diğerini tam analiz edemedim onun analizine bilgim yetmedi ama ilk dump dosyası kesinlikle RAM arızası olduğunu gösteriyor.

Hemen yapıyorum hocam.

Hocam bunu yapamıyorum boot menüsünde USB'm çıkmıyor. Başka bir şekilde yapsam olur mu?

Hocam öncelikle geçmiş olsun. 2 dump dosyasından birinde RAM arızası olduğunu gördüm diğerini tam analiz edemedim onun analizine bilgim yetmedi ama ilk dump dosyası kesinlikle RAM arızası olduğunu gösteriyor.

Son düzenleme:
Hocam videonun sonunda nereden hatayı göreceğin gözüküyor. Fotoğraf paylaşın bakalım.
Adsız.png

Donanım hatası var anladığım kadarıyla. Bilgim yok ama.

Adsız.png

Donanım hatası var anladığım kadarıyla. Bilgim yok ama.

Ayrıca şimdi YouTube'da ders videosu izlerken de Chrome crash vermeye başladı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı