Sistem Bakım Programı Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görüşünüz için teşekkür ederim. Fakat advanced system care'ye güvenmiyorum. Tekrar teşekkürler.

Eğer tam sürümünü satın alırsan çok güzel kullanırsın.Açıksası ben bu programı 4.'sünden beri kullanıyorum memnunum yinede sen bilirsin.

Kardeşim, sadece Advanced System Care değil, o saydığın programlar da dahil sistemin performansını arttırdığını ikna eden programların tamamı, kayıt defterinden gereksiz dosyaların yanında gerekli dosyalarıda silebiliyorlar ve bu ileride bilgisayarının olmadık yerde saçma sapan hatalar vermesine yol açabiliyor. Ayrıca bu programlar sistemi hızlandırmıyorlar aksine yavaşlatıyorlar. Sadece CCleaner kullanmanı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuneup utilities. Buda baya güzel bir ara program, bunuda araştırıp bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ccleaner yeterlidir diğerleri pcyi hızlandıracağım diye sistemin stabilitesini bozuyor tavsiye etmem.

Kardeşim, sadece Advanced System Care değil, o saydığın programlar da dahil sistemin performansını arttırdığını ikna eden programların tamamı, kayıt defterinden gereksiz dosyaların yanında gerekli dosyalarıda silebiliyorlar ve bu ileride bilgisayarının olmadık yerde saçma sapan hatalar vermesine yol açabiliyor. Ayrıca bu programlar sistemi hızlandırmıyorlar aksine yavaşlatıyorlar. Sadece CCleaner kullanmanı öneririm.

Tamamen katılıyorum. Advanced System Care sistemi bozabiliyor, başıma geldi.
CCleaner yeterli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı