Piyasada bir sürü Advanced system care / Glary vs... gibi programlar bunlar ne kadar işe yarıyor ? Yarıyorsa hangisini önerirsiniz Windows 7 Kullanıyorum. Teşekkürler.
Bu tarz yazılımlar sisteme zarar verir. Performansı arttırdığını düşünürsünüz ancak bunlar kaş yapayıp derken göz çıkartır. CCleaner yeterlidir. Şu yazıya da göz atabilirsin :
O kadar. Yapıyorum da söylüyorum. Eğer korsan oyun, program kullanmazsanız veya dikkatli kullanırsanız, her gördüğünüz linke atlamazsanız, virüs bulaşması biraz zor.
O kadar. Yapıyorum da söylüyorum. Eğer korsan oyun, program kullanmazsanız veya dikkatli kullanırsanız, her gördüğünüz linke atlamazsanız, virüs bulaşması biraz zor.
Güzel kardeşim sen kendin ''biraz zor.'' diyorsun. Birde ''ihtiyacınız olmayacaktır.'' diyorsun. Hangisine inanalım? Kaldiki öyle senin dediğin gibi tam güvenlik sağlanamaz. Bundan sonra bu forumda böyle konulara girmeyeceğim. Forumun bilgisine...