E egethemoon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 PC mavi ekran verdiği için başlangıç onarma bölümüne atıyor. Buradan PC nasıl sıfırlanır?
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 254 Çözümler 5 17 Ağustos 2024 #2 egethemoon dedi: PC mavi ekran verdiği için başlangıç onarma bölümüne atıyor. Buradan PC nasıl sıfırlanır? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırlanyor biraz kurcala bulursun ama format atman daha iyi olur. Artı 0 Eksi
egethemoon dedi: PC mavi ekran verdiği için başlangıç onarma bölümüne atıyor. Buradan PC nasıl sıfırlanır? Genişletmek için tıkla... Evet sıfırlanyor biraz kurcala bulursun ama format atman daha iyi olur.
KS KS E egethemoon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #3 P_irana dedi: Evet sıfırlanyor biraz kurcala bulursun ama format atman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım da format atamıyorum PC açılmadığı için. Artı 0 Eksi
P_irana dedi: Evet sıfırlanyor biraz kurcala bulursun ama format atman daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım da format atamıyorum PC açılmadığı için.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 18 Ağustos 2024 #4 egethemoon dedi: Hocam bulamadım da format atamıyorum PC açılmadığı için. Genişletmek için tıkla... Diskiniz ömrünü doldurmuş olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan sıfırlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
egethemoon dedi: Hocam bulamadım da format atamıyorum PC açılmadığı için. Genişletmek için tıkla... Diskiniz ömrünü doldurmuş olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan sıfırlayabilirsiniz.
KS KS E egethemoon Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #5 OnurOfc dedi: Diskiniz ömrünü doldurmuş olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam orada bilgisayarı sıfırla seçeneği yok işte. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Diskiniz ömrünü doldurmuş olabilir mi? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan sıfırlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam orada bilgisayarı sıfırla seçeneği yok işte.