PC'yi başlattığımda, iki tane kullanıcı görünüyor. Giriş yapmak için. Bunların en üsttekini kaldırmadan, gizleyebilir miyim?
Bunları denr misiniz hocam?PC'yi başlattığımda, iki tane kullanıcı görünüyor. Giriş yapmak için. Bunların en üsttekini kaldırmadan, gizleyebilir miyim?
Eki Görüntüle 1894728
Bişey Diyicem 1 dkda bu kadar şeyi nası yazabildiniz .dBunları denr misiniz hocam?
1. Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni kullanma:
a. Başlat menüsünde "Çalıştır"ı açın hocam ve "gpedit.msc" yazıp Enter tuşuna basın. Bu, Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni açacaktır.
b. Sol tarafta "Bilgisayar Yapılandırması"nı ve ardından "Windows Ayarları"nı genişletin.
c. "Yerel Yönetim"i genişletin ve "Güvenlik Seçenekleri"ni seçin.
d. Sağ tarafta "Yerel Yönetim İstasyonu (LMS) seçeneğini bulun ve çift tıklayın.
e. "LMS: İstasyonu Gizle" seçeneğini etkinleştirin ve "Tamam"ı tıklayın.
f. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oturum açma ekranında ek kullanıcılar gizlenmiş olmalıdır.
Bu yöntem, Windows 10 Pro veya daha üstü sürümlerde kullanılabilir. Windows 10 Home sürümünde Grup İlkesi Düzenleyicisi bulunmadığından bu yöntem kullanılamaz.
2. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kullanma:
Önemli: Kayıt defteri düzenlemeleri ciddi sorunlara neden olabilir hocam.Bu adımları takip etmeden önce, kayıt defterini yedeklemek veya sistem geri yükleme noktası oluşturmak önerilir.
a. Başlat menüsünde "Çalıştır"ı açın ve "regedit" yazıp Enter tuşuna basın. Bu, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açacaktır.
b. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System yolunu izleyin.
c. Sağ tarafta, "DontDisplayLastUserName" adlı bir DWORD değeri oluşturun.
d. "DontDisplayLastUserName" değerine çift tıklayın ve "Değer verisi" olarak "1"i girin.
e. "Tamam"ı tıklayın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
f. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oturum açma ekranında ek kullanıcılar gizlenmiş olmalıdır.
Bu yöntem herhangi bir Windows 10 sürümünde kullanılabilir, ancak dikkatli olunmalı ve kayıt defteri düzenlemelerini doğru şekilde yapmak önemlidir.
Bu yöntemlerin her ikisinde de, oturum açma ekranında görünen kullanıcılar gizlenir. Gizlenen kullanıcıları tekrar göstermek isterseniz, aynı yöntemleri izleyerek ilgili ayarları geri alabilirsiniz hocam.
Hocam elim hızlı allahtan D.Bişey Diyicem 1 dkda bu kadar şeyi nası yazabildiniz .d
Genişletin derken?Bunları denr misiniz hocam?
1. Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni kullanma:
a. Başlat menüsünde "Çalıştır"ı açın hocam ve "gpedit.msc" yazıp Enter tuşuna basın. Bu, Grup İlkesi Düzenleyicisi'ni açacaktır.
b. Sol tarafta "Bilgisayar Yapılandırması"nı ve ardından "Windows Ayarları"nı genişletin.
c. "Yerel Yönetim"i genişletin ve "Güvenlik Seçenekleri"ni seçin.
d. Sağ tarafta "Yerel Yönetim İstasyonu (LMS) seçeneğini bulun ve çift tıklayın.
e. "LMS: İstasyonu Gizle" seçeneğini etkinleştirin ve "Tamam"ı tıklayın.
Bu yöntem, Windows 10 Pro veya daha üstü sürümlerde kullanılabilir. Windows 10 Home sürümünde Grup İlkesi Düzenleyicisi bulunmadığından bu yöntem kullanılamaz.
2. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kullanma:
Önemli: Kayıt defteri düzenlemeleri ciddi sorunlara neden olabilir hocam.Bu adımları takip etmeden önce, kayıt defterini yedeklemek veya sistem geri yükleme noktası oluşturmak önerilir.
a. Başlat menüsünde "Çalıştır"ı açın ve "regedit" yazıp Enter tuşuna basın. Bu, Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açacaktır.
b. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System yolunu izleyin.
c. Sağ tarafta, "DontDisplayLastUserName" adlı bir DWORD değeri oluşturun.
d. "DontDisplayLastUserName" değerine çift tıklayın ve "Değer verisi" olarak "1"i girin.
e. "Tamam"ı tıklayın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni kapatın.
Bu yöntem herhangi bir Windows 10 sürümünde kullanılabilir, ancak dikkatli olunmalı ve kayıt defteri düzenlemelerini doğru şekilde yapmak önemlidir.
Bu yöntemlerin her ikisinde de, oturum açma ekranında görünen kullanıcılar gizlenir. Gizlenen kullanıcıları tekrar göstermek isterseniz, aynı yöntemleri izleyerek ilgili ayarları geri alabilirsiniz hocam.
bi ChatGPT hissettim ama neyseHocam elim hızlı allahtan D.
Öyle hissedebilirsiniz,herkes öyle diyor,bir ara profilimde video ile atarım size gerçekten yazdığımı.bi ChatGPT hissettim ama neyse
İnanacağımı sanmıyorum, ChatGPT’nin ürettiği metnin içine kelimeler sıkıştırılmış gibi.. NeyseÖyle hissedebilirsiniz,herkes öyle diyor,bir ara profilimde video ile atarım size gerçekten yazdığımı.
Ugh,Hocam elim hızlı allahtan D.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.