Sistem bazen hızlı bazen yavaş açılıyor

KeremKC

Hectopat
Bilgisayar bazen olması gerektiği gibi hızlı bazen yavaş açılıyor 1 dakika sürüyor açılması neredeyse, bu olduğunda aşağıdaki ekran oluyor.
Anakart ve SSD: B450 Aorus Pro -Samsung 970 EVO 1TB.
Servislerle ilgili çözümleri denedim başlangıçta açılan programları kapattım kısaca bir sürü çözüm denedim garantiye yollamayı düşünüyorum. SSD sağlığı %100 okuma yazma hızları olması gerektiği gibi.

Dosya Ekleri

• eLUyTTE.jpg
    eLUyTTE.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes BIOS güncellemekten korkuyor. Anakart'ınızın üretici firmasının gerçek sitesinden indirirseniz bir şeyçik olmaz.
Hocam Anakartımın modelini bilmiyorum.Casper beni gine şaşırtmıyor ve anakartımın modeli yerine Casper Nirvana Notebook yazıyor.Daha önce böyle bir konu açılmış ancak çözümü yok :( ama konu 2015'de açılmış tekrar açmalı mıyım acaba?

Hocam Anakartımın modelini bilmiyorum.Casper beni gine şaşırtmıyor ve anakartımın modeli yerine Casper Nirvana Notebook yazıyor.Daha önce böyle bir konu açılmış ancak çözümü yok :( ama konu 2015'de açılmış tekrar açmalı mıyım acaba?
AIDA64 ile test yapın sonuçları buraya atın. veya Dxdiag komutunu kullanın. Bunun gibi daha bir sürü program bulunmakta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı