Sistem bileşenlerinin aynı marka olma takıntısı

ezgog0z

Femtopat
Bu takıntı bir tek bende mi var? Mesele bir daha ki ay alacağım sistemde sadece anakart ve ekran kartı ASUS (onları da aynı marka seçmeden duramadım) gerisi ekipmanlarda dahil Corsair. Açıkcası yine çoğu parçası aynı marka olmasına rağmen hala anakart ve ekran kartının farklı marka olması beni fazlasıyla tilt ediyor. Bende ki bu sorun sizlerde de var mı yoksa bir tek ben miyim bu takıntıya sahip olan. Kendimi zorlamalı mıyım farklı markalar kullanarak daha ucuza ve performanslı sistem toplamak için?

Bu takıntı bir tek bende mi var? Mesele bir daha ki ay alacağım sistemde sadece anakart ve ekran kartı ASUS (onları da aynı marka seçmeden duramadım) gerisi ekipmanlarda dahil Corsair. Açıkcası yine çoğu parçası aynı marka olmasına rağmen hala anakart ve ekran kartının farklı marka olması beni fazlasıyla tilt ediyor. Bende ki bu sorun sizlerde de var mı yoksa bir tek ben miyim bu takıntıya sahip olan. Kendimi zorlamalı mıyım farklı markalar kullanarak daha ucuza ve performanslı sistem toplamak için?
Hocam eğer düşük bütçeli sistem topluyorsanız başınıza bela olabilir fakat yüksek bütçeniz varsa aynı marka almaktan kaçınmanıza gerek yok.Şahsen ben de Asus Rog bağımlısıyım ve daha ucuza aynı kalitede parçalar varken gidip fazladan para verip Asus parçalar aldım.önemli olan sizi mutlu etmesi,aynı marka veya farklı marka farketmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı