Egemennnn Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 21 14 Ocak 2021 #1 Böyle bir sorun var. SSD'de bad sector yok, diğer donanımlarım da yeni teknik servisten geldi. Sorunsuz yani. Sorun sizce nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Böyle bir sorun var. SSD'de bad sector yok, diğer donanımlarım da yeni teknik servisten geldi. Sorunsuz yani. Sorun sizce nedir?
PPrens Kilopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 2 15 Ocak 2021 #2 Bende de aynı sorun vardı. UEFI ayarında Windows Boot Secure veya işletim sisteminin kurulu olduğu SSD gözükmüyordu, ben de UEFI yerine CSM seçtim açıldı. Geçen farklı bir arkadaş Legacy seçti onunki de böylelikle açılmıştı. Artı 0 Eksi
Bende de aynı sorun vardı. UEFI ayarında Windows Boot Secure veya işletim sisteminin kurulu olduğu SSD gözükmüyordu, ben de UEFI yerine CSM seçtim açıldı. Geçen farklı bir arkadaş Legacy seçti onunki de böylelikle açılmıştı.
KS KS Egemennnn Centipat Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 21 15 Ocak 2021 #3 Deneyeceğim ara sıra oluyor çözülürse yazarım. Artı 0 Eksi