Selam arkadaşlar. Dün gece kuzenimle bilgisayardaki tüm parçaları söküp temizledik yeniden topladığımız da bir sorunla karşılaştık.
Güç tuşuna bastığımız da enerji geliyor ama ekrana hiçbir görüntü gelmiyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olun lütfen.
Kasanın fanları, PSU fanı işlemci fanı hard disk falan çalışıyor. BIOS sıfırlama, RAM slot değiştirme gibi şeyler yazıyordu hepsini denedim başka ne yapabilirim?
Selam arkadaşlar. Dün gece kuzenimle bilgisayardaki tüm parçaları söküp temizledik yeniden topladığımız da bir sorunla karşılaştık.
Güç tuşuna bastığımız da enerji geliyor ama ekrana hiçbir görüntü gelmiyor kafayı yemek üzereyim yardımcı olun lütfen.
Kasanın fanları, PSU fanı işlemci fanı hard disk falan çalışıyor. BIOS sıfırlama, RAM slot değiştirme gibi şeyler yazıyordu hepsini denedim başka ne yapabilirim?
RAM'leri silgi ile silip dener misin, ekran kartı vs de olur. Deneme yanılma yöntemlerini dene. Nejdet usta'ya bakabilirsin. Videolari var güzel bir şekilde.
RAM'leri silgi ile silip dener misin, ekran kartı vs de olur. Deneme yanılma yöntemlerini dene. Nejdet Usta'ya bakabilirsin. Videolari var güzel bir şekilde.
Uzay montaj yapıp işlemci RAM ve 24 pin kablosunu yani bu 3 lüyü yalnızca takıp start verin resetleme olmazsa CPU güç kablosunu takın yani adım adım ilerleyin uzay montajda bütün sistemi geri topladığınızda kasa hariç bir sıkıntı yoksa kasaya montajlarken bir yerlerden kısa devre yapıyor olabilir.