Sistem bir anda reset atıyor

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
İşlemciye OC yapmadığım halde 45 55 arası gezerken ve ekran Kartı da 50 derecelerde gezerKen PC durduK yere reset atıyor.

Son düzenleme:
İşlemciye OC yapmadığım halde 45 55 arası gezerken ve ekran kartı da 50 derecelerde gezerken PC durduk yere reset atıyor.

Ekran kartının driver ı güncel mi ve bu sorun RAM'lerden de kaynaklanıyor olabilir çıkartıp tek tek farklı slotlarda deneyebilirsiniz.

Ekran kartının driver ı güncel mi ve bu sorun RAM'lerden de kaynaklanıyor olabilir çıkartıp tek tek farklı slotlarda deneyebilirsiniz.

Hocam 1 tanesini çıkarınca sorunsuz gidiyor ama geri takınca tekrar oluyor. Sorun ramlardamı yani.

Hocam 1 tanesini çıkarınca sorunsuz gidiyor ama geri takınca tekrar oluyor. Sorun ramlardamı yani.

Evet sorun RAM de. Silgi ile anakarta takılan yerlerini hafifçe silip tekrar takmayı deneyebilirsiniz eğer işe yaramaz ise ramininiz arızalıdır.

Hocam yeni fark ettim 2 RAM'da artık yapıyor Google Mozilla vb. dolaşırken olmaya başladı artık.

VR-PSU600WFM-PG

Hocam şu an PC açılıyor görüntü gelmiyor ve bilgisayar kapanmıyor RAM'ları teker teker denedin (telefondan yazıyorum yazım hatalı olabilir kusurabakmayın)

@şahıs OCCT ile PSU testi yap ve kapanırsa kaliteli bir PSU ile degis.

@Ahmet Kerem Yücel haberin olsun.

Anakarta gelen kabloları çıkarıp geri taktım şu an sorun yok gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…