Sistem bir anda siyah ekran vermesine rağmen kasa çalışmaya devam ediyor

Raewi

Femtopat
Daha fazla  
PC bir anda siyah ekran veriyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açmadan düzelmiyor, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Raewi Sistem bilgileriniz yok! Detay da yok! Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

Son düzenleme:
Şöyle oyun oynarken max 20dk sonra ekran bir anda simsiyah oluyor görüntü sesler vb gidiyor klavye ışığı sönüyor ama kasa çalışmaya devam ediyor blenderdada renderi cycle seçince oluyor bu durum furmark testi yaptık ekran kartı 79 dereceye kadar çıktı ama bu durum olmadı oyunlarda cs2 valo gibi gpu sıcaklığı max 60 derece oluyor

GTX 1060 6GB
Amd Ryzen 5 1500x
600w power
ssd222gb
hdd450gb

Yazdığımı denediniz mi? İşlemden sonra sürücüyü buradan indirip kurun.

hayır nasıl yapacağımı bilmiyorum ve bir tamirciye sordum oda termal macununu yenileyeceğini söyledi ekran kartı ile işlemcinin

Hocam donanımsal bir sorun yoksa sürücüleri kaldırıp tekrar kurmak işe yarayabilir. Deneyin.

Yanlış yapma ihtimaliniz yok zira rehber adım adım anlatmış. Zaten zor bir işlem değil.

Tamam, boş bir vaktimde deneyeceğim. Deneyince dönerim.

Bu arada ekran kartının son sürümü kurulu, NVIDIA App'dan düzenli olarak kuruyorum.

Tamam boş bir vaktimde deneyeceğim deneyince dönerim.

Bu arada ekran kartının son sürümü kurulu NVIDIA App'dan düzenli olarak kuruyorum.

Ben DDU indirdim Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.3.1 buradan ama açılmadı.

Tamamdır yaptım.
Başka bir zaman test edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…