Bilgisayarım açıkken bir anda kapandı sonrasında ise "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" hatası verdi, kapatıp BIOS ayarına girmeye çalıştım bu sefer BIOS'da ekranlar birbiri içine girip karışık ekran verdi resim olarak paylaştığım gibi, acaba neden bu hatayı verdiğini ve nasıl çözüleceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Sorunumuz boot edilecek diskin bulunamaması BIOS tarafından. Ve BIOS reset buna cok düsük bir ihtimal çözüm olabilir. Ayrıca BIOS ekranı sorunlu diyor arkadaş, o yüzden sıfırlıyoruz.
Boot edilecek bir sürücünün bulunmasının BIOS ile alakası yok(Sabit disk bağlantısı sağlıklıysa).
Dediğim gibi sabit disk bağlantılarını kontrol edin.
BIOS ekranı da sorunlu değil. Sıkça karşılaşılan bir Glitch var.
Sorunumuz boot edilecek diskin bulunamaması BIOS tarafından. Ve BIOS reset buna cok düsük bir ihtimal çözüm olabilir. Ayrıca BİOS ekranı sorunlu diyor arkadaş, o yüzden sıfırlıyoruz.
Boot edilecek bir sürücünün bulunmasının BIOS ile alakası yok.
Dediğim gibi sabit disk bağlantılarını kontrol edin.
BIOS ekranı da sorunlu değil. Sıkça karşılaşılan bir Glitch var.
BIOS donanımı bulmadan, tanımadan boot edemez. Ayrıca BİOS ekranının sorunlu olup olmadığını da fotoğraflardan yansıma olduğundan bir şey anlamadım. Varsa çözüm olabilir diye söyledim. İyi forumlar.
BIOS donanımı bulmadan, tanımadan boot edemez. Ayrıca BİOS ekranının sorunlu olup olmadığını da fotoğraflardan yansıma olduğundan bir şey anlamadım. Varsa çözüm olabilir diye söyledim. İyi forumlar.
Hayır açıkken yapmadım kapalıydı dediğinizi yaptım şimdi açtım fan düzensiz olarak dönüyor ve VGA ile dram yazan yerde ışıklar yanıp sönüyor sıralı olarak
Hayır açıkken yapmadım kapalıydı dediğinizi yaptım şimdi açtım fan düzensiz olarak dönüyor ve VGA ile dram yazan yerde ışıklar yanıp sönüyor sıralı olarak