Bilgisayarım açıkken bir anda kapandı sonrasında ise "reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key" hatası verdi, kapatıp BIOS ayarına girmeye çalıştım bu sefer BIOS'da ekranlar birbiri içine girip karışık ekran verdi resim olarak paylaştığım gibi, acaba neden bu hatayı verdiğini ve nasıl çözüleceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Hocam tornavidanın nötr olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Bir de hocam pinlere değdirmeden önce pinlerin etrafındaki komponentlere yanlışlıkla değdirmiş olabilirsiniz.
Hocam bir startup atar mısınız? Video olarak, gücü tamamen kesin ve açarken bizimle paylaşın.
Hocam tornavidanın nötr olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Bir de hocam pinlere değdirmeden önce pinlerin etrafındaki komponentlere yanlışlıkla değdirmiş olabilirsiniz.
Hocam normalde yaptığımız işlemi ben de yapıyorum, herkes yapıyor. Tutun forumdan bir kişiyi bu yaptığımız işlem sağlıklı mı diye sorun evet diyecektir. Çünkü CMOS reset anakartın kendi fonksiyonlarından biri. Çok garip. Videoyu atacak mısınız bu arada? Masraf harcamamak için son ne gerekirse yapalım