Sistem birleştirme nasıl yapılır?

bir_dost

Yoctopat
Daha fazla  
İlk bilgisayarım için parçaları satın aldim ve hafta içi tüm parçalar elime ulaşmış olacak. Genelde elim bu tarz işlere yatkındır.
Sizce parçaları kendim toplayabilir miyim yoksa birine mi toplatmalıyim?
Ve eğer ben toplayacaksam ne öneriniz olur? Çıplak elle toplasan sorun olur mu ya da plastik bir eldiven mi kullanmalıyım ve benzeri yardımcı olacak önerilerinizi beklerim.

İlk bilgisayarım için parçaları satın aldim ve hafta içi tüm parçalar elime ulaşmış olacak. Genelde elim bu tarz işlere yatkındır.
Sizce parçaları kendim toplayabilir miyim yoksa birine mi toplatmalıyim?
Ve eğer ben toplayacaksam ne öneriniz olur? Çıplak elle toplasan sorun olur mu ya da plastik bir eldiven mi kullanmalıyım ve benzeri yardımcı olacak önerilerinizi beklerim.

Hocam sen işi sağlama al bilenine bağlat.

Hocam peki bu işlemi ne kadara yaparlar.

Yav aslinda daha önce böyle teknolojik aletlerde küçük sorunları halletmek için parçalayıp takmisligim var ama emin olamadim açıkçası.

Hocam eliniz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz 750 TL - 2500 TL arasında montaj ücreti diyor. Montaj ücretinde pahalıya kaçmışlar. Montaj ücreti az olur diye bilenine yaptırın dedim ama dediğim gibi pahalıymış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olabilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki Recep Baltaş videosu ve attığımı izle az çok fikrin olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam eliniz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz 750 TL - 2500 TL arasında montaj ücreti diyor. Montaj ücretinde pahalıya kaçmışlar. Montaj ücreti az olur diye bilenine yaptırın dedim ama dediğim gibi pahalıymış.

Bu video yardımcı olabilir belki.

Yaşadığım yerde çok fazla bilgisayarcı yok muhtemelen en azından 1000TL'dir o zaman zaten bütçemi fazlasıyla zorladım kendim toplamam gerekecek. Attığınız videolara bakayım ayrıca başka videolara da bakayim.[/url]

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı