Çözüldü Sistem boot ekranında takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atakankral

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar işten geldim bilgisayarı açtım fakat PC anakart ekranında takılı kalıyor, reset attığımda başlangıç onarmaya atıyor. Oradan tekrar başlat diyorum yine aynı durum ortaya çıkıyor. Yardım eder misiniz? Durup dururken oldu.

Çözüm
Arkadaşlar selam, sorunu çözdüm. Eski bir SSD takılıymış içinde onun sağlığı zaten 14 küsurlere düşmüş. Okumaya çalışacağım diye PC o yüzden öyle kalıyormuş, çıkarınca düzeldi.
Sistem çökmüş olabilir. Benim tabletimde oldu. Sistemi silip yeniden android sürümü yüklemiştim, sürüm yükseltme için de bahanem olmuştu. Eğer evde yapamayacağınız gibiyse tamire götürebilirsiniz. Muhtemelen depolamayla ilgili bir sıkıntı da olabilir. O zaman da böyle yapıyor

Uzun bekleyince bilgisayar açılıyor.

Arkadaşlar selam, sorunu çözdüm. Eski bir SSD takılıymış içinde onun sağlığı zaten 14 küsurlere düşmüş. Okumaya çalışacağım diye PC o yüzden öyle kalıyormuş, çıkarınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…