Berkcan Karaca
Hectopat
RAM tüketilmez, kullanılır. Yani demek istediğim şu: bilgisayarın fazla RAM kullanımı sizi neden rahatsız ediyor? RAM, bilgisayardaki en hızlı bileşen. Programlar geçici işlerini hard diske mi yazsınlar?
Çok RAM kullanımı gibi konular XP döneminde kaldı. Yeni işletim sistemleri böyle çalışıyor. Alışacaksınız.
Ama gödüğüm kadarıyla Windows 8'in kullanışlı Metro arayüzüne alışamayıp gereksiz bir Başlat menüsü eklentisi kullanıyorsunuz. Buradan yola çıkarak sisteme daha çok eski ve uyumsuz program kurduğunuzu bile tahmin edebiliyorum. Güncel olun.
İkinci olarak o dediğiniz iğrenç metro arayüzü ne halta yarıyor da bu kadar övmüşsünüz gerçekten anlayamadım. Hadi OSX gibi kullanışlı bir arayüze sahip olsa neyse, ya da Android. Saçma sapan bir arayüz. Tabletler için bile iyi değil. Böyle bir yargıya nasıl vardınız onu merak ettim doğrusu. Windows övülecek bir işletim sistemi değil. Metro arayüzü hiç değil o salak arayüz pc kullanıcısının (dokunmatik panelin olmadığını varsayıyorum) hiçbir haltına yaramaz.
Saygılar.
Fazla ram kullanması beni rahatsız etmiyor sadece sıfırdan format attığım zaman başka bir 4gb ramli laptop da 1.-1.5gb arası ram kullanırken bende neden 2.5gb
İkinci olarak o dediğiniz iğrenç metro arayüzü ne halta yarıyor da bu kadar övmüşsünüz gerçekten anlayamadım. Hadi OSX gibi kullanışlı bir arayüze sahip olsa neyse, ya da Android. Saçma sapan bir arayüz. Tabletler için bile iyi değil. Böyle bir yargıya nasıl vardınız onu merak ettim doğrusu. Windows övülecek bir işletim sistemi değil. Metro arayüzü hiç değil o salak arayüz pc kullanıcısının (dokunmatik panelin olmadığını varsayıyorum) hiçbir haltına yaramaz.
Saygılar.
Recep ile ömer şakamısınız siz? Neyin kafasını yaşıyonuz? Berkcan arkadaşımız süper yazmış bence katılıyorum ona. Bi dalga çaktığınız yok bence. OSx in yanından geçemez win. Hele win8 aman aman benden uzak olsun. MetromuşYa bırakın bu işleri hatta siz bu işi bırakın gidin fabrikaya 12 saat makine başı çalışın ok
Recep ile ömer şakamısınız siz? Neyin kafasını yaşıyonuz? Berkcan arkadaşımız süper yazmış bence katılıyorum ona. Bi dalga çaktığınız yok bence. OSx in yanından geçemez win. Hele win8 aman aman benden uzak olsun. MetromuşYa bırakın bu işleri hatta siz bu işi bırakın gidin fabrikaya 12 saat makine başı çalışın ok
OSX gibi ezik bir işletim sistemi bırak Windows'u Linux'un yanından geçemez. Anladınmı ?