- Katılım
- 8 Aralık 2013
- Mesajlar
- 31.927
- Makaleler
- 25
- Çözümler
- 633
Anlamadığım şey birilerinin ya kuyruğuna basıyoruz. Ya da başka bir şey. Her yerde bu var: Siteniz Türkçeye önem veriyor ama videolarda İngilizce kelime kullanıyorsunuz. Ya da Türkçe kelime varken İngilizce konuşuyorsunuz.Bu çok saçma ve çok bilmişlik bir yorum. Ram tüketilmez, kullanılır. Tamam bir konuda çok fazla biliyorsunuz veya sanıyorsunuz. Bu sizin insanları aşağılama hakkını elde etmez. Recep bey de aynı şekilde. Karşıdakinin kısaltmalarına laf ediyorsun fakat videolarındaki ingilizce kelimeleri telefuzun gerçekten kulağa çok rahatsız edici geliyor. Ve hatta arkadaşlarımın yanında inceleme videolarını açamıyorum telefuzların yüzünden. Kişisel algılama lütfen.
Diğer konu ise metro arayüzü bende kullanmıyorum. Alışamadığımdan değil elbette. Ben Windows XP ile büyüdüm ve başlat menüsü muhabbetine alıştım. Yok efendim gereksiz bir başlat menüsü yok sisteme uyumsuz yok güncel olun. Bu neyin kafası abi istediği gibi kullanır bilgisayarı sanane. Windows oraya benim kanaatimce saçma sapan bir arayüz koymuşsa ben bunu kullanmak zorunda mıyım? Değilim. Senin gereksiz gördüğün başlat menüsü benim için gerekli benim gözümde gereksiz metro arayüzü ise tamamen gereksiz.
Şu an mesaj yazdığınız PC'yi kim üretiyor ? Onu da geçtim incelenen ürünleri kim üretmekte ? Bunların cevabını verin önce. İngilizcenin global bir dil olduğunu anlayın artık.
XP konusuna hiç gelmeyelim. Size XP ve bu kafa yapısı ile başarılar. Defalarca anlattık ve artık anlatmayacağız. XP kullanmaya devam edin.