Çözüldü Sistem boştayken %75 RAM kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lAlpertunga

Hectopat
Arkadaşlar selam,
Bilgisayarım ekte gördüğünüz üzere Discord ve Microsoft Edge sadece açık ve RAM kullanımı %75 bu sorunun kaynağı ne olabilir?
Toplam: 16 GB RAM var 3200 MHz. Valorant oyunu oynarken aşırı drop girmeye başladı.

Saygılarımla,

Dosya Ekleri

• ram kullanımı.png
    169,7 KB · Görüntüleme: 129
  • sssss.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 108
Çözüm
Sonuçlar bu şekilde hocam
Tahmin ettiğim gibi, RAM bir şeylerle dolmuş ve boşalmamış. Olabilir. Sıkça ve daha bilgisayar açılalı fazla olmadıysa, belki bir virüs taraması yapılabilir. Ama günümüzde 16 GB ömrünü giderek yitiriyor. Ben programlarla uğraşıyorum, 32 kanser etti, 64'e geçtim rahatladım.
RAM yükseltmeye gideceğim o zaman mecbur
Hocam arkadaş 32 Bit neden kullanıyorsun dedi ama benim Windows 64 bitti? Var mıdır bu konu hakkında bir düşüncen.

Bilgisayarıma gir sağ tık özellikler de orada yazar işletim sistemin. Ama bilmiyorum 64 Bit diyorsan 64 Bit'dir sadece bende 32 Bit şeklinde yazmadığı için sormak istedim.

Hocam arkadaki antivirüsü kapatın, Microsoft edge zaten normal RAM canavarı diyoruz kendisine aynı Google gibi. Tavsiyem Opera falan kullanın.

RAM yükseltmeye gideceğim o zaman mecbur
Hocam arkadaş 32 Bit neden kullanıyorsun dedi ama benim Windows 64 bitti? Var mıdır bu konu hakkında bir düşüncen.

Ve ayrıca 32 GB RAM'e hiç ihtiyacın yok YouTube'dan Microsoft Edge kaldırmayı ve Windows antimalvare kaldırmayı araştır onları kapatırsan düşecek zaten tarayıcı olarak da düşük RAM yiyen tarayıcı bul onu kullan boşa masraf yapma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…