Sistem Boştayken Çok Düşük İşlemci Kullanması

RedComandante

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.
Sistem özellikleri:
  • Windows 10 Home 64 Bit
  • Intel i3 6098p 3.60 GHz
Sizce de bu kadar aşırı düşük bir CPU kullanımı anormal mi? Sistemin imkanı olsa CPU kullanmadan çalışacak. (Espiri olarak.)

0 CPU.png

Bende de şu an 1 sekme açık. Gerçekten çok yiyor :D
sshot-1.png

Tamamen kapattım ve sıfırdan açtım sadece Technopat açık ve 330MB ram kullanıyor. Normal mi?
@airboss hocam aynı anda yazdık sanırım benim de 330MB ram yiyor. Çok enteresan bu kadar yememeli ya. Üzüldüm şu an boşuna harcıyormuşum gibi geliyor.

Tamamen kapattım ve sıfırdan açtım sadece Technopat açık ve 330MB ram kullanıyor. Normal mi?
@airboss hocam aynı anda yazdık sanırım benim de 330MB ram yiyor. Çok enteresan bu kadar yememeli ya. Üzüldüm şu an boşuna harcıyormuşum gibi geliyor.
Hocam Opera'da bile yiyor. Sadece Technopat Sosyal açık.
Ekran Alıntısı.PNG

Yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Hiç boşuna gidiyor olur mu canım? :) Bakınız, Opera bile 242 MB kullanıyormuş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı