Bilgisayarda sadece YouTube açık ama RAM ve CPU kullanımı uçmuş durumda, GPU kullanımı ise %1'de Malwarebytes'den virüs taraması yaptım ama virüs olmadığını gösterdi. Neden böyle?
Yeniden başlat. Geçmezse şüpheli bir durum var.
Ve yeniden başlatma öncesi Görev Yöneticisi'nden hangi işlemin en fazla kaynağı kullandığına dair ekran görüntüsü gönder.
Yeniden başlat. Geçmezse şüpheli bir durum var.
Ve yeniden başlatma öncesi Görev Yöneticisi'nden hangi işlemin en fazla kaynağı kullandığına dair ekran görüntüsü gönder.
Hocam yeniden başlattım sonuçlar böyle. Crackli bir oyun indirdikten sonra virüs taraması yaptım ve PC de virüs çıktı. Sonra Malwarebytes virüsü ortadan kaldırdı. Virüs sonrası kendi kendine PC'ye Yandex ve AVG antivirus indi. Şu an hepsini sildim. Ama PC de gözle görülür takılmalar oluyor. Şimdi yeniden başlattım daha takılır mı bilmem.
Hocam attığınız fotoğraflardaki değerler normal yüksek ihtimalle bilgisayarınızdaki virus temizlenmemiş bazı virusler kendini arka planda çoğalta çoğalta her yere yapışır format atmayı deneyin.
Düzenlemeyi şimdi gördüm dediğim gibi yüksek ihtimalle bir virus var.
Hocam attığınız fotoğraflardaki değerler normal yüksek ihtimalle bilgisayarınızdaki virus temizlenmemiş bazı virusler kendini arka planda çoğalta çoğalta her yere yapışır format atmayı deneyin.
Düzenlemeyi şimdi gördüm dediğim gibi yüksek ihtimalle bir virus var.
Verilerinizin önemli olanlarını bir Cloud depolamaya kaydedebilirsiniz sorunu kökten çözmek istiyorsanız format atmalısınız Malwarebytes gibi programlar tüm virüsü silemez yüksek ihtimalle hala virus var.