Sistem boştayken RAM ve CPU değerleri çok yüksekte

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
RAM
Apacer Panther 3200mhz 16gb DDR4 Ram
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 1TB Ssd
Ekran kartı
AMD XFX Rx 6700 10gb Ekran Kartı
Anakart
MSI B450M-A PRO MAX
İşlemci
Ryzen 5 5600
Bilgisayarda sadece YouTube açık ama RAM ve CPU kullanımı uçmuş durumda, GPU kullanımı ise %1'de Malwarebytes'den virüs taraması yaptım ama virüs olmadığını gösterdi. Neden böyle?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-16 185312.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 44
Nasıl çözeceğim?

Bana kalırsa çözmek yerine direk format daha mantıklı şifrelerinizi biliyorsanız birkaç önemli belgeyi depolayıp format atın bir virusu sistemden tamamen kaldırmak mümkün değildir.

Bana kalırsa çözmek yerine direk format daha mantıklı şifrelerinizi biliyorsanız birkaç önemli belgeyi depolayıp format atın bir virusu sistemden tamamen kaldırmak mümkün değildir.
şifreleri biliyorumda çok fazla oyun dosya var oyunlar dosyalar 800gb yer kaplıyor. bunları tekrar indirmem günler sürer

Şifreleri biliyorum da çok fazla oyun dosya var oyunlar dosyalar 800GB yer kaplıyor. Bunları tekrar indirmem günler sürer.

Başka çare yok sanırsam bilgisayarda ciddi bir sorun var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-16 192157.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 22
@leaonur o servisi sonlandırmadan önce dosya konumunu aç daha sonra kapat. Olmazsa process hacker var onu indirip kapat.
sonlandırırdam ya da silersem sıkıntı olurmu ne bu altisik service ?

Dediğim gibi hocam Görev Yöneticisi'ni iletin demiştim bilgisayarınızda virüs bulunmakta ve yüklü bir miktarda bilgi çekmekte kendi serverine sanırsam format atmalısınız bir de Windows + r yapıp açılan yere Shell: Startup yazıp açılan klasörü atar mısınız?

giriş menüsü açılıyor ve bu klasör boş yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…