Sistem boştayken yüksek GPU kullanımı

Daha fazla  
Arkadaşlar Cheat Engine indirdikten sonra oluştu bu durum veya önceden de vardı ben fark etmedim fakat sanmıyorum Cheat Engine kullandığım için laf etmeyin lütfen herkesin zevkleri ayrıdır. Şimdi soruna gelelim. Ekran kartım %40 kullanımdan aşağı düşmüyor fakat Kaspersky ile tam tarama yaptıktan sonra hiçbir şey bulmadı. Sorunum bu virüsü silmem için formatlı lazım yoksa virüs yok mu? Ve bir şey daha Steam hesabıma bir giriş denemesi oldu.

Cheat Engine'yi nereden indirdiniz. Kendi sitesi dışından indirdiyseniz virüs bulaşma ihtimali vardır. Zaten Steam hesabına giriş denemesi yapıldı demişsiniz. Bence temiz bir format atın geç olmadan. Uzun süredir bende kullanıyorum bazı offline oyunlar için. Ne hesabıma giriş denemesi ne de GPU kullanımı artmadı.

Cheat Engine'yi nereden indirdiniz. Kendi sitesi dışından indirdiyseniz virüs bulaşma ihtimali vardır. Zaten Steam hesabına giriş denemesi yapıldı demişsiniz. Bence temiz bir format atın geç olmadan. Uzun süredir bende kullanıyorum bazı offline oyunlar için. Ne hesabıma giriş denemesi ne de GPU kullanımı artmadı.

Kendi sitesinden indirdim sanırım bir şey bulaşmamış benim paronayaklığım fakat Steam hesap giriş denemesi biraz şüpheli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı