"Sistem, bu uygulamada yığın tabanlı bir arabelleğin taştığını algıladı" hatası

551848

Hectopat
Merhaba "ağ ve internet ayarları ögesini açın" kısmına tıklayınca bu hata geliyor ve bu hata ile alakalı mı bilmiyorum ama ayarlar kısmında bildirimler vs. görünmüyor. Birkaç kere mavi ekran yemiştim hata: "qcamain10x64.sys" ama bu mavi ekran uzun süredir gelmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Hatayı göndermeyi unutmuşum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba "ağ ve internet ayarları ögesini açın" kısmına tıklayınca bu hata geliyor ve bu hata ile alakalı mı bilmiyorum ama ayarlar kısmında bildirimler vs. görünmüyor. Birkaç kere mavi ekran yemiştim hata: "qcamain10x64.sys" ama bu mavi ekran uzun süredir gelmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Hatayı göndermeyi unutmuşum.
CMD'yi yönetici olarak açıp sırasıyla bu komutları uygulayın;
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Çözülmezse, aygıt yöneticisine girip ağ sürücülerini güncelleyin, Windows Update güncellemelerini ihmal etmeyin. Sistem geri yükleme noktanız varsa onu da kullanabilirsiniz.

(Gerçi zaten yapmışsınız görmemişim) 10 dakikadır öyle kaldıysa ESC tuşuna basın.

CMD'yi yönetici olarak açıp sırasıyla bu komutları uygulayın;
DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth
DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth
DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth

Çözülmezse, aygıt yöneticisine girip ağ sürücülerini güncelleyin, Windows Update güncellemelerini ihmal etmeyin. Sistem geri yükleme noktanız varsa onu da kullanabilirsiniz.

(Gerçi zaten yapmışsınız görmemişim) 10 dakikadır öyle kaldıysa ESC tuşuna basın.

Zaten çalışmamıştı hocam. Yine deneyeyim.

Zaten hepsi güncel hocam.
  • Ayarlar > Hesaplar > Aile ve diğer kullanıcılar bölümünden yeni kullanıcı açıp sorunun devam edip etmediğini gözlemler misin devam ediyorsa Windows + R tuşlarına bas msconfig yaz tamama bas "Hizmetler" bölümünden "Tüm Microsoft Hizmetlerini Gizle" kutusunu aktif hale getir ve sonra "Tümünü Devre Dışı Bırak"a bas ve bilgisayarını yeniden başlat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı