Çözüldü Sistem çalışıyor ama monitörde sinyal yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ali Burak

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba az önce toplamayı bitirdiğim Micro ITX kasa sistemim başta açıldı ve BIOS ekranına girdi. Sonra RAM'lerimin hızını yükselttim ve format USB'sini taktım boot option ayarladım ancak BIOS'tan kaydedip çıkınca bir daha ekran gelmedi yardım. Monitörde sinyal yok diyor monitör sağlam.

Bir de BIOS versiyonu F1 diyordu bununla alakalı olabilir mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Arkadaşlar merhaba az önce toplamayı bitirdiğim Micro ITX kasa sistemim başta açıldı ve BIOS ekranına girdi. Sonra RAM'lerimin hızını yükselttim ve format USB'sini taktım boot option ayarladım ancak BIOS'tan kaydedip çıkınca bir daha ekran gelmedi yardım. Monitörde sinyal yok diyor monitör sağlam.

BIOS pilini sök tak yapın RAM frekansları problemli gibi gözüküyor.

BIOS pilini sök tak yapın RAM frekansları problemli gibi gözüküyor.

Çözüm
Şuradaki pil değil mi hocam söktüm taktım yine ekran gelmedi.

Dosya Ekleri

• 20230220_224423.jpg
    20230220_224423.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleme:
Hocam Allah tuttuğunu altın etsin vallahi uzun zamandır böyle sevindiğimi hatırlamıyorum. Sistem benim de değildi yarım saattir adama ne diyeceğim diye düşünüyordum çok sağ ol işaretliyorum çözüldü diye.

Hocam Allah tuttuğunu altın etsin vallahi uzun zamandır böyle sevindiğimi hatırlamıyorum. Sistem benim de değildi yarım saattir adama ne diyeceğim diye düşünüyordum çok sağ ol işaretliyorum çözüldü diye.

Sorun değil bende kendi bilgisayarıma yeni RAM taktığımda yani sorunu yaşamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı