Rust oyununda potato grafiklerde 60-70 arası alıyorum ve çoğu zaman bu FPS 40'a kadar düşüyor.
Eki Görüntüle 2379029Eki Görüntüle 2379030
Bunlardan bahsediyorsun galiba
Ekran kartin 100 watt cekebiliyor normalde burada 50 cekiyor hep mi boyle
Rust oyununda potato grafiklerde 60-70 arası alıyorum ve çoğu zaman bu FPS 40'a kadar düşüyor.
Eki Görüntüle 2379029Eki Görüntüle 2379030
Bunlardan bahsediyorsun galiba
Oyunun lobisinde 100 watt çekiyorEkran kartin 100 watt cekebiliyor normalde burada 50 cekiyor hep mi boyle
Ekran kartin 100 watt cekebiliyor normalde burada 50 cekiyor hep mi boyle.
Overclockla arttirabilirsin de yani bunu tavsiye olarak görme karta zarar da verebilirsinOyunun lobisinde 100 watt çekiyorEki Görüntüle 2379098
Şu an oyundayım ve 30W çekiyor bunu bir şekilde arttıramıyor muyuz?
BIOS güncel mi? Chipset driverların kurulu ve güncel mi? Ekran kartı driver güncel mi? NVIDIA denetim masasında "PhysX" ayarı altında ekran kartın seçili mi? BIOS içerisinde XMP profilin açık mı?
Overclockla arttirabilirsin de yani bunu tavsiye olarak görme karta zarar da verebilirsin
BIOS'un güncel olduğunu nereden anlarım? Chipset driverini kuruyorum şimdi ekran kartı driverim güncel. NVIDIA kullanmıyorum o yüzden yapamam ve BIOS'tan XMP profilini açınca 30 dakika geçtikten sonra mavi ekran yiyorum ve uygulamalar çöküyor o yüzden açmıyorum.
Teşekkürler peki bunu nereden yapabilirim ya da gösteren bir kaynak var mı? Ayrıca FPS'ime etki eder mi?
BIOS'un güncel olduğunu nereden anlarım? Chipset driverini kuruyorum şimdi ekran kartı driverim güncel. NVIDIA kullanmıyorum o yüzden yapamam ve BIOS'tan XMP profilini açınca 30 dakika geçtikten sonra mavi ekran yiyorum ve uygulamalar çöküyor o yüzden açmıyorum.
Teşekkürler peki bunu nereden yapabilirim ya da gösteren bir kaynak var mı? Ayrıca FPS'ime etki eder mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.