'Sistem' Çok Fazla Yer Kaplıyor

Eray293

Hectopat
Daha fazla  
Bugün 256 gb iPhone X cihazım ilk kez saklama alanı dolu uyarısı verdi çok şaşırdım. Ayarlardan saklama alanını yönete girdim ve fotoğraflar uygulamalar vs. az yer kaplarken en altta gösterilen ve ne olduğunu bilmediğim 'sistem' tam 234 gb yer kaplıyor nedir bunun çözümü?
FFA76255-50D9-4C4A-A216-BD3F50DD8EAF.jpeg
4E897389-7C6B-4308-9975-4CEF39CE7DA3.jpeg

Çok ilginç bir durum. Ben kendi cihazım da baktığım zaman 7 GB 'System' kullanıyor. Açıkçası merak ettim ve araştırdım. Kullanıcılar yazılımsal bir hata olduğunu ve telefonu 'restore' ettiklerinde düzeldiklerini söylüyorlar. Sende www.ipsw.me adresinden güncel iOS sürümünü indirip cihazı 'DFU' modunda geri yükleme yapmayı dene. Çözülmez ise Apple Yetkili birimine ulaş. Onlar halleder.

Telefonunu o ekranda biraz beklet, benim de 64GB bir iPhone'um var ve ilk girdiğimde sistemi 22GB olarak görüyor sonrasında diğer uygulamaları hesapladıkça 6,94'e kadar düşüyor. Sanırım seninki çok yüksek olduğundan fazla bekletecek. Bu arada o telefonun içinde ne var da 256GB'nin kapılarını zorluyorsunuz 😅

iTunes Store’a gir Lord of The Rings filmini satın alma tuşuna bas ama yüzünü telefon görmesin, face id ile satın almasın, o face id ekranında bir süre bekle telefonun depolama uyarısı verecek ve hayli yer açılmış olacak telefonda. İptal tuşuna basarak geri çıkabilirsin. Yanlışlıkla satın almaktan korkma çok kolay bir şekilde iade edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı