Kasayı alalı 4 ay oldu ama sanki 1 yıllıkmış gibi ses çıkarıyor. Bu kadar kısa zamanda bu kadar ses normal mi? Temizlememe gerek var mı? Şöyle bir etken de var, HDD'den gelme ihtimali var mı? 47 bin saat, 5400 RPM özelliğinde.
Bir de şöyle bir sorun var, arka kapağı aralıklı kapatıyorum, yani sanırsam kablolardan birine deyince garip bir gürültü çıkartıyor.
Kablolamayı yanlış yapmış. Yani baştan savma yapmış sanırsam. Sesin tam kaynağı nedir?
Sese göre değişir disk sesi mi geliyor fan sesi mi yoksa cızırtı mı?
Ses bu. Kapağın üzerine baskı yapınca geliyor. Yani kapağı kapayınca ara ara bu ses geliyor. Kasam Corsair Spec Delta. Ön yüzünün veya kapak olan arka yüzünün altına bir şeyler sıkıştırınca bazen ses kesiliyor veya azalıyor. Sanırsam baskıyı kablolara yapınca geliyor.
PSU'ya baskı uygulamıyorum ki. Kabloların olduğu tarafı sıkıştırınca çıkıyor bu ses.PSU cızırtısı bu sanki.
Ses bu. Kapağın üzerine baskı yapınca geliyor. Yani kapağı kapayınca ara ara bu ses geliyor. Kasam Corsair Spec Delta. Ön yüzünün veya kapak olan arka yüzünün altına bir şeyler sıkıştırınca bazen ses kesiliyor veya azalıyor. Sanırsam baskıyı kablolara yapınca geliyor.
Benim işlemci fanından geliyor stok fan diye galiba. Oyunda ses artıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.