Hasssaki Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar ekran böyle kaldı bundan önce BIOS ekranına atıyordu sürekli. Durduk yere başladı sebebini bilmiyorum. Yardımcı olabilr misiniz? Dosya Ekleri IMG_20230620_183335.jpg 190,5 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar ekran böyle kaldı bundan önce BIOS ekranına atıyordu sürekli. Durduk yere başladı sebebini bilmiyorum. Yardımcı olabilr misiniz?
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 20 Haziran 2023 #2 Sistemin yüklü olduğu diski göremiyorum diyor. Açılırken BIOS üzerinden veya F9, F12 üzerinden boot menüsünü açıp doğru diski seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sistemin yüklü olduğu diski göremiyorum diyor. Açılırken BIOS üzerinden veya F9, F12 üzerinden boot menüsünü açıp doğru diski seçebilirsiniz.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 20 Haziran 2023 #3 Hasssaki dedi: Arkadaşlar ekran böyle kaldı bundan önce BIOS ekranına atıyordu sürekli. Durduk yere başladı sebebini bilmiyorum. Yardımcı olabilr misiniz? Genişletmek için tıkla... Disk ya da Boot manager uçmuş, sistem işletim sistemini görmüyor. Boot sıralamasında ana diskinizi tepeye alın. Artı 0 Eksi
Hasssaki dedi: Arkadaşlar ekran böyle kaldı bundan önce BIOS ekranına atıyordu sürekli. Durduk yere başladı sebebini bilmiyorum. Yardımcı olabilr misiniz? Genişletmek için tıkla... Disk ya da Boot manager uçmuş, sistem işletim sistemini görmüyor. Boot sıralamasında ana diskinizi tepeye alın.