Sistem CS 2 oynarken dondu

Sh1r0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Arkadaşlar dün Counter-Strike 2 oynuyordum, Shift Tab'tan Steam menüsünden skinleri incelerken oyun dondu. Ben de Shift CTRL Windows B kombinasyonunu yaptım ve Alt Tab atmayı denedim, bu sefer ekran gitti. Maalesef sesler geliyordu ama ekran kalmıştı siyah.
Sonra Power tuşundan kapatamadim. Destekle iletişime geçip laptopu fişten çektim öyle denedim oldu. Sizce burada sorun benim kombinasyon yapıp üzerine Alt Tab atma sonucunda ekran kartı kararsiz mi kaldı? Çünkü masaüstünde 2K kullanıyordum, çözünürlük CS2'de ise 1280x960 kullanıyordum. Deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Merhaba,
Arkadaşlar dün Counter-Strike 2 oynuyordum, Shift Tab'tan Steam menüsünden skinleri incelerken oyun dondu. Ben de Shift CTRL Windows b kombinasyonunu yaptım ve Alt Tab atmayı denedim, bu sefer ekran gitti. Maalesef sesler geliyordu ama ekran kalmıştı siyah.
Sonra Power tuşundan kapatamadim. Destekle iletişime geçip laptopu fişten çektim öyle denedim oldu. Sizce burada sorun benim kombinasyon yapıp üzerine Alt Tab atma sonucunda ekran kartı kararsiz mi kaldı? Çünkü masaüstünde 2K kullanıyordum, çözünürlük CS2'de ise 1280x960 kullanıyordum. Deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Kullandığınız çözünürlük 2K 16.9, CS2 de ise 4.3 zaten Alt Tab atarken bile birkaç saniyelik siyah ekran geliyor 2-3 kere, yani ekran kartını resetlemeye kalkarsanız evet ekran kartı kararsız kalabilir. Yani tek seferlik bir şey bir daha yapmazsanız daha sağlıklı olur, bir sıkıntısı yoktur ve zaten oyunda bunu yapınca FPS düşüşleri yaşanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı