G gonw123 Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Merhaba, CS2 oynarken 5 dakikalık aralıklarla Alt Tab'a atıyor ve aylardır böyle, temiz kurulum yaptığımda sorun gitmişti fakat yeniden başladı, yardımcı olabilecek varsa konuyu cevaplasın, teşekkürler.
Merhaba, CS2 oynarken 5 dakikalık aralıklarla Alt Tab'a atıyor ve aylardır böyle, temiz kurulum yaptığımda sorun gitmişti fakat yeniden başladı, yardımcı olabilecek varsa konuyu cevaplasın, teşekkürler.
KS KS G gonw123 Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #11 THE_MILLER dedi: Arkaplanda çalışan bir uygulama veya hizmetten kaynaklı demek. O yüzden msconfigden kontrol et, gereksizleri kapat demiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam arka planda wallpaper engine,discord,vanguard ve benzeri şeyler çalışıyor.hepsini mi kapatayım Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Arkaplanda çalışan bir uygulama veya hizmetten kaynaklı demek. O yüzden msconfigden kontrol et, gereksizleri kapat demiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam arka planda wallpaper engine,discord,vanguard ve benzeri şeyler çalışıyor.hepsini mi kapatayım
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Eylül 2024 #12 Denemen lazım. Wallpaper engine'den başlayarak deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS G gonw123 Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #13 THE_MILLER dedi: Denemen lazım. Wallpaper engine'den başlayarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam THE_MILLER dedi: Denemen lazım. Wallpaper engine'den başlayarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bide bu önyüklemeyi düzgün nasıl kapatıcam,gene aynı şekilde tüm microsoft hizmetlerini gizleye tıkladıktan sonra mı etkinleştireyim? Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Denemen lazım. Wallpaper engine'den başlayarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam THE_MILLER dedi: Denemen lazım. Wallpaper engine'den başlayarak deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bide bu önyüklemeyi düzgün nasıl kapatıcam,gene aynı şekilde tüm microsoft hizmetlerini gizleye tıkladıktan sonra mı etkinleştireyim?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Eylül 2024 #14 Evet. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 4 b' kısmında belirtmiştim. Artı 0 Eksi
KS KS G gonw123 Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #15 THE_MILLER dedi: Evet. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 4 b' kısmında belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... deniyorum şuanda hocam,bilgilendiricem sizi de @THE_MILLER hocam buldum galiba razerın kulaklık uygulamasını kapatınca atmadı,en sonuncuda denk geldi,ben razerın uygulamasını oyun oynarken kapatmam mı gerek yani?kulaklık önemli biliyorsunuz. Son düzenleme: 3 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Evet. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi 4 b' kısmında belirtmiştim. Genişletmek için tıkla... deniyorum şuanda hocam,bilgilendiricem sizi de @THE_MILLER hocam buldum galiba razerın kulaklık uygulamasını kapatınca atmadı,en sonuncuda denk geldi,ben razerın uygulamasını oyun oynarken kapatmam mı gerek yani?kulaklık önemli biliyorsunuz.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 3 Eylül 2024 #16 Sorunun kaynağını bulduğuna sevindim. Uygulamanın güncellemesi varsa onu deneyin. Yoksa da yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Sorunun kaynağını bulduğuna sevindim. Uygulamanın güncellemesi varsa onu deneyin. Yoksa da yapacak bir şey yok.
KS KS G gonw123 Decapat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #17 THE_MILLER dedi: Sorunun kaynağını bulduğuna sevindim. Uygulamanın güncellemesi varsa onu deneyin. Yoksa da yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam,çok teşekkür ederim yordum sizi de. İyi geceler. Artı 0 Eksi
THE_MILLER dedi: Sorunun kaynağını bulduğuna sevindim. Uygulamanın güncellemesi varsa onu deneyin. Yoksa da yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam,çok teşekkür ederim yordum sizi de. İyi geceler.