Sistem CS2'de siyah ekranda kalıyor

h.aliloztrk

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girip silah yarışı vs. oynuyorum, herhangi bir sıkıntı olmuyor ama rekabetçi girdiğimde uzun veya kısa bir süre sonra siyah ekran verip oyundan atıyor. YouTube'dan çözümlere baktım ama bir sonuç alamadım.

Bende de siyah ekranda donup kalma olayı var. Ara ara yapıyor. Oyundayken birden ekran siyah oluyor sesler vs bir süre geliyor sonra seste gidiyor kalıyor öyle simsiyah ekranda. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sadece CS'de oluyor.

Dün gece bende de oluyodu dosya yolunu değiştirdim. H: deydi D: ye aldım sorun çözüldü. Deneyebilirsin.
Tek sürücü var bende bütün herşey c: de yüklü

Bende de siyah ekranda donup kalma olayı var. Ara ara yapıyor. Oyundayken birden ekran siyah oluyor sesler vs bir süre geliyor sonra seste gidiyor kalıyor öyle simsiyah ekranda. Reset atmak zorunda kalıyorum. Sadece CS'de oluyor.
Sistemim güçlü bir sistem dediğin gibi sadece cs de yapıyor bu hatayı single oyunların hepsini en yüksek ayarda ve çözünürlükte oynuyorum herhangi bir sıkıntı olmuyor ama cs de oyundan atıyor giriş komutların 1920x1080 çözünürlük ayarladım her başlattığında bu şekilde başlatıyor sonrasında çözünürlük değiştirmedim hiç bu akşam deniyeceğim olursa buraya yazarım

Sorun devam ediyor hala bende. Oyun oynarken birden ekran siyahlaşıyor kalıyor öyle arkadan sesler geliyor ama. Mecbur reset atıyorum. CS'de oluyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı