Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhabalar, sistem işlerinden aşırı anlamam D diskini görmüyor. 488 GB bir yer var. Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, sistem işlerinden aşırı anlamam D diskini görmüyor. 488 GB bir yer var. Yardımcı olur musunuz?
carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Şubat 2022 #2 Kablolamanı kontrol eder misin? Bağlantı yok gibi duruyor. Düzeltme : RAW yazan yeri sağ tıkla ve yeni birim oluştur demen lazım. Artı 0 Eksi
Kablolamanı kontrol eder misin? Bağlantı yok gibi duruyor. Düzeltme : RAW yazan yeri sağ tıkla ve yeni birim oluştur demen lazım.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #3 D: bölümün raw olmuş düzetlmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Yeni birim oluşturmuyor carn dedi: Kablolamanı kontrol eder misin? Bağlantı yok gibi duruyor. Düzeltme : RAW yazan yeri sağ tıkla ve yeni birim oluştur demen lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yeni birim oluşturmuyor carn dedi: Kablolamanı kontrol eder misin? Bağlantı yok gibi duruyor. Düzeltme : RAW yazan yeri sağ tıkla ve yeni birim oluştur demen lazım. Genişletmek için tıkla...
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #5 Sürücü harfi ve yolu değiştir diyip D: harfini atayın Daha sonra Komut istemini açıp chkdsk /f D: yazın Oğuzhan40 dedi: Yeni birim oluşturmuyorEki Görüntüle 1291278 Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sürücü harfi ve yolu değiştir diyip D: harfini atayın Daha sonra Komut istemini açıp chkdsk /f D: yazın Oğuzhan40 dedi: Yeni birim oluşturmuyorEki Görüntüle 1291278 Genişletmek için tıkla...
carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Şubat 2022 #6 Sürücü harfi yolu değiştir diyeceksin daha sonra D birimi oluşturabilirsin seçeneklerden. Kusura bakma kurulum ekranından tanımlama yaptım Artı 0 Eksi
Sürücü harfi yolu değiştir diyeceksin daha sonra D birimi oluşturabilirsin seçeneklerden. Kusura bakma kurulum ekranından tanımlama yaptım
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #7 Angarya_messi dedi: Sürücü harfi ve yolu değiştir diyip D: harfini atayın Daha sonra Komut istemini açıp chkdsk /f D: yazın Genişletmek için tıkla... Eğer İçindekiler önemli değilse direktmen silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: Sürücü harfi ve yolu değiştir diyip D: harfini atayın Daha sonra Komut istemini açıp chkdsk /f D: yazın Genişletmek için tıkla... Eğer İçindekiler önemli değilse direktmen silebilirsiniz.
Bogazitchy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.975 Çözümler 36 Yer Sakarya/Akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen. 1 Şubat 2022 #8 Eğer içerisinde önemli bir veriniz yoksa biçimlendirin. Ardından sürücüye harf atayın. Artı 0 Eksi
KS KS Oğuzhan40 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #9 Angarya_messi dedi: Eğer İçindekiler önemli değilse direktmen silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam işe yaradı Bogazitchy dedi: Eğer içerisinde önemli bir veriniz yoksa biçimlendirin. Ardından sürücüye harf atayın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam teşekkürelr carn dedi: Sürücü harfi yolu değiştir diyeceksin daha sonra D birimi oluşturabilirsin seçeneklerden. Kusura bakma kurulum ekranından tanımlama yaptım Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler carn dedi: Sürücü harfi yolu değiştir diyeceksin daha sonra D birimi oluşturabilirsin seçeneklerden. Kusura bakma kurulum ekranından tanımlama yaptım Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler Artı 0 Eksi
Angarya_messi dedi: Eğer İçindekiler önemli değilse direktmen silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam işe yaradı Bogazitchy dedi: Eğer içerisinde önemli bir veriniz yoksa biçimlendirin. Ardından sürücüye harf atayın. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam teşekkürelr carn dedi: Sürücü harfi yolu değiştir diyeceksin daha sonra D birimi oluşturabilirsin seçeneklerden. Kusura bakma kurulum ekranından tanımlama yaptım Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler carn dedi: Sürücü harfi yolu değiştir diyeceksin daha sonra D birimi oluşturabilirsin seçeneklerden. Kusura bakma kurulum ekranından tanımlama yaptım Genişletmek için tıkla... Düzeldi çok teşekkürler