Sistem değerleri normal midir?

xkentaboy

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımın fanları sürekli yüksek hızda çalışıyor ve bu güç tüketimini maximum seviyeye çıkarıyor diye düşünüyorum. Bu değerler normal midir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler iyi forumlar...

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 139
Tamamdır. ilginiz için teşekkür ederim yarın konu açacağım. hayırlı akşamlar..
İyi akşamlar ne demek. Extreme moduna aldığımda fanların rpm değerleri böyle bende. Yüksekte çalıştığı için bir performans düşüşü olmuyor benim pc'de. Sadece sesten rahatsız olduğum için kısıyorum. .

Sisteminiz güzelmiş sevdim işte bende o modu nereden değiştireceğimi bilmiyorum.

Sisteminiz güzelmiş sevdim işte bende o modu nereden değiştireceğimi bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim. Hocam sıvı soğutucunun yada kullandığınız commanderın üstüne tıklayın solda performans sekmesi var ordan değişebilirsiniz. Dashboard yazan yerden değil, home sekmesinde cihazlarınız gözükür üstüne çift tıklayın.

Çok teşekkür ederim. Hocam sıvı soğutucunun yada kullandığınız commanderın üstüne tıklayın solda performans sekmesi var ordan değişebilirsiniz.
aaa evet quiet yaptım 2600 lerden 1800 lere düştü sessizlik istiyorum biraz huzurrr peki anakartıma bağlı şuan en yüksek RPM olan değer yani 3500 lerdeki bununda performans ayarını nerden yapabilirim anakartım Asus ROG Z390-E Gaming Asus Creator var bulamadım

Onu değiştirmeyi bende bilmiyorum hocam açıkçası. Değiştirmek riskli mi değil mi onuda bilmiyorum Anakart bölümündeki uzman arkadaşlar daha doğru yorum yapacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…