xkentaboy
Decapat
Daha fazla
O cpu değilde anakartın gibi duruyor bende anlamadım. Anakart bölümünde konu açın istersenizbeni şüpheye sokan CPU'nun fan değeri 4300 RPM normal mi? i9 9900K gibi bir işlemciye...
Tamamdır. ilginiz için teşekkür ederim yarın konu açacağım. hayırlı akşamlar..O cpu değilde anakartın gibi duruyor bende anlamadım. Anakart bölümünde konu açın isterseniz
İyi akşamlar ne demek. Extreme moduna aldığımda fanların rpm değerleri böyle bende. Yüksekte çalıştığı için bir performans düşüşü olmuyor benim pc'de. Sadece sesten rahatsız olduğum için kısıyorum.Tamamdır. ilginiz için teşekkür ederim yarın konu açacağım. hayırlı akşamlar..
Sisteminiz güzelmiş sevdimİyi akşamlar ne demek. Extreme moduna aldığımda fanların rpm değerleri böyle bende. Yüksekte çalıştığı için bir performans düşüşü olmuyor benim pc'de. Sadece sesten rahatsız olduğum için kısıyorum. Eki Görüntüle 1222686.
Çok teşekkür ederim. Hocam sıvı soğutucunun yada kullandığınız commanderın üstüne tıklayın solda performans sekmesi var ordan değişebilirsiniz. Dashboard yazan yerden değil, home sekmesinde cihazlarınız gözükür üstüne çift tıklayın.Sisteminiz güzelmiş sevdimişte bende o modu nereden değiştireceğimi bilmiyorum.
aaa evet quiet yaptım 2600 lerden 1800 lere düştü sessizlik istiyorum biraz huzurrrÇok teşekkür ederim. Hocam sıvı soğutucunun yada kullandığınız commanderın üstüne tıklayın solda performans sekmesi var ordan değişebilirsiniz.
Onu değiştirmeyi bende bilmiyorum hocam açıkçası. Değiştirmek riskli mi değil mi onuda bilmiyorumaaa evet quiet yaptım 2600 lerden 1800 lere düştü sessizlik istiyorum biraz huzurrrpeki anakartıma bağlı şuan en yüksek RPM olan değer yani 3500 lerdeki bununda performans ayarını nerden yapabilirim anakartım Asus ROG Z390-E Gaming Asus Creator var bulamadım
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.