Çözüldü Sistem değerleri takibi için program önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheCan3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, işlemci sıcaklığı, çektiği watt ve MHz değeri - GPU sıcaklığı, çektiği watt ve MHz değerini ve oyundaki FPS değerlerini capframex üzerinden takip ediyordum.
Uygulamada bugün bu ayarların kalktığını gördüm. MSI Afterburner ise buglı durumda. Üstteki değerleri oyunda rahatlıkla takip edebileceğim program önerisi lazım.

Çözüm
Kesinlikle MSI Afterburner.

Bende buglanıyor ya MSI Afterburner, ya değerleri göstermiyor ya da yarısı gözüküyor.

Tekrar denedim MSI Afterburner programını, CPU sıcaklığı, frekansı ve wattı izleme ayarlarında gözükmüyor. Aktif edemiyorum, diğerlerini açabildim.

Bende buglanıyor ya MSI Afterburner, ya değerleri göstermiyor ya da yarısı gözüküyor.

Tekrar denedim MSI Afterburner programını, CPU sıcaklığı, frekansı ve wattı izleme ayarlarında gözükmüyor. Aktif edemiyorum, diğerlerini açabildim.

HWiNFO'yu izleme menüsünden setup ettiğimde ihtiyacım olan bilgiler geldi. Şimdilik sorunum yok.
Merhaba, işlemci sıcaklığı, çektiği watt ve MHz değeri - GPU sıcaklığı, çektiği watt ve MHz değerini ve oyundaki FPS değerlerini capframex üzerinden takip ediyordum.
Uygulamada bugün bu ayarların kalktığını gördüm. MSI Afterburner ise buglı durumda. Üstteki değerleri oyunda rahatlıkla takip edebileceğim program önerisi lazım.
HWInfo'ya göz atın info için.
Düzenleme:Oyun içi gözlemlemek için kullanacakmışsınız ben normal program anladım.

aynen oyun içi gözlem için lazım, nebinin videolarda kullandığı mesela çok ideal ama program kendisinin sanırım
Arastirdigim kadariyla HWInfo destekliyormus ne kadar dogru emin degilim.
Oyun ici RTSS ile gosterir diyor ama sen yinede bir bak istersen.🙂
1758628926141.png

Yani HWInfo + RTSS kullanilabilir.
Bu rehberi bakabilirsin kendi forumlarinda aciklamislar.
Support of RTSS - Displaying HWiNFO sensor values in Games

KESİNLİKLE MSI AFTERBURNER

HWiNFO'yu izleme menüsünden setup ettiğimde ihtiyacım olan bilgiler geldi. Şimdilik sorunum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı