Şu anlık 360p 67inç 50Hz kullanıyorum ama yakında yeni monitöre de geçeceğim.
Güle güle kullanın hocam, mümkünse 66Hz almaya bakın, ayrıca 360p yerine 480p cam gibi bir kalite sunacaktır naçizane tavsiyemdir.
Şu anlık 360p 67inç 50Hz kullanıyorum ama yakında yeni monitöre de geçeceğim.
Ham petrol bulmak sıkıntısistemim oldukça dengelidir hocam ayıptır söylemesi isterseniz bir paket sarıp size de gönderiyim?
4090 Da var elimde hocam fazladan bir 5-10 tane vardı hemen takayım siz isteyin yeter.Çok güzel sistem hocam elinize sağlık, Ama 4090 varken neden 4080 taktınız onu anlayamadım.
Fazladan varsa neden olmasın. Adresim aynı, geçen seferki gibi yapalım.sistemim oldukça dengelidir hocam ayıptır söylemesi isterseniz bir paket sarıp size de gönderiyim?
O zaman hocama hemen aynısından sardım, 2 saate elinizde olur güle güle kullanın.Fazladan varsa neden olmasın. Adresim aynı, geçen seferki gibi yapalım.
Gt 730 daha iyi hocamÖyle güzel bir sisteme 4090 gibi bir fosil kart yakışmaz. RTX 3050 veya 2060 öneririm hocam o sisteme. GTX 1650 veya 1050'de olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.