Sistem derecelendirme

muratt

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Benim sorunum sistem derecelendirmesi ile alakalı, resimde görüldüğü gibi.
İşlemcim ve ramim ekran kartından kat kat iyi olduğuna göre az puan alması harddisk'e C: ssd olmasına rağmen ilk derecelendirmede 5.9 aldı. 2. 7.9 sabitlendi. Ne ile kaynaklı olabilir bu ? Bios ayarlarından düşünüyorum. Biosumu güncelledim, en son sürüm şu an var. Ayarlarından pek anlamıyorum, hiç dokunmadım. Neden olabilir, ne yapmalıyım ?
xE3z2q.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca bu derecelendirme sistemi pek sağlıklı sonuçlar göstermez derken anlamadm ayrıca napmalıyım biosu anakartın sitesinden en son cıkanı usb den güncelledim?

Bir şey yapmanıza gerek yok. Windows 8.1'de bunun gözle görünen kısmını kaldırdılar. Microsoft'ta bu derecelendirmenin gerçeği tam yanıstmadığının bilincinde. Yapılan driver güncelleştirmeleri, bios güncellemesi hatta Windows güncelleştirmeleri bile bu derecelendirmeye etki eder. Yani ister 9,9 ister 4,4 yazsın pek önemli değil.

Sen hangi donanımlara sahip olduğunu biliyorsan ve bu donanımların en güncel driverlarını kullanıyorsan sorun yok demektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı